Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Travel

Travel

 • Carles Lamelo

  EL PROGRAMA DE VIATGES D´ONDA CERO CATALUNYA

  Gente viajera catalunya 28/03/2020

  Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui analitzem les perspectives per al sector del Turisme amb Esther González, professora d'EAE. També us sugerim participar en una cata virtual de vi en aquests dies de confinament, recorrem el món amb Aixa Romero i us proposem viatjar a Tailàndia quan acabi la crisi sanitària.

 • Carles Lamelo

  EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

  Gente viajera Catalunya 14/03/2020

  Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Aquesta setmana amb tota l'antenció fixada en la crisi del Coronavirus (Covid-19). Analitzem les conseqüències per als viatgers amb el president de l'Associació Catalana d'Agències de Viatges, Martí Sarrate i per al sector turístic amb la Dra. Ma Encarnación Romero André, professora d'economia del Turisme a la Universitat de Barcelona. També visitem Flandes i parlem del turisme esportiu amb el portaveu de Marnatón.

 • Carles Lamelo

  EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

  Gente viajera Catalunya 29/02/2020

  Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Aquesta setmana ens visita Mary Norris, correctora de la prestigiosa revista 'The Newyorker' per parlar-nos del seu llibre de viatges a Grècia titulat 'Mi gran odisea griega'. Ens allotjarem a un hotel bombolla, la nova tendència per fer astroturisme, farem turisme industrial al Baix Llobregat i parlarem de la fortalesa de la gastronomia catalana amb la gerent del Clúster Gourmet de Catalunya.

 • Carles Lamelo

  EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

  Gente viajera Catalunya 11/01/2020

  Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui parlem del futur de la comunicació turística amb el professor Santiago Tejedor, director del màster en periodisme de viatges de la Universitat Autònoma de Barcelona. En un reportatge, repassarem les dades més rellevants de la nova edició de Fitur que arribarà aviat a Madrid. Us donarem detalls de l'esquiada d'Europa FM, recorrerem la Fira de l'Oli de les Borges Blanques i farem la prèvia de Madrid Fusión parlant de la cuina peruana en companyia de Juan Manuel Barrena, conseller comercial de Perú a Espanya.

 • Carles Lamelo

  EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

  Gente viajera Catalunya 30/11/2019

  Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui viatjarem per Espanya a través de l'arrós entrevistant al guanyador del concurs del millor arròs d'Espanya i al finalista, que assoleix el premi a millor arròs de Catalunya. Aquesta setmana inaugurem temporada de neu amb Elisabeth Esporrin, visitem La Molina Catalunya en miniatura i els mercats nadalencs d'Alemanya amb Ulrike Bohnet.