Temas

Travel

EL PROGRAMA DE VIATGES D'ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 07/11/2020

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. Avui seguim repassant l’afectació que estan tenint les restriccions a la mobilitat a les diferents branques de la indústria turística. Els autobusos han perdut una part important de la seva activitat com a conseqüència de la pandèmia com ens explicarà José María Echevarría, president de la Federació Empresarial Catalana d'Autotransport de Viatgers. Seguirem recorrent el territori per donar suport al sector del Turisme català, avui veient com s’està reinventant l'hoteleria de Barcelona, en companyia de la directora de l’hotel 1882. També viatjarem a través de la literatura amb Pilar Méndez, autora del llibre ‘Los mares de la canela’, amb ella visitarem els escenaris de la trama que transcorre entre Galícia, les Filipines i la Xina.

EL PROGRAMA DE VIATGES D'ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 17/10/2020

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. En aquest cap de setmana sense cafeteries ni restaurants oberts, a Gente Viajera Catalunya ens centrem en recórrer el territori de la proximitat. Anirem a buscar bolets per tal de gaudir de la natura amb Jaume Sañé, naturalista, expert en descobertes rurals i rutes boltaires a més d’organitzador de grans expedicions a Kènia. També ens visitarà Francesc Escànez, d’Atàntida viatges; especialistes en el sector del turisme de luxe. Amb ell, sabrem quines son les destinacions emergents per al 2021, quan esperem recuperar la llibertat per a viatjar. I d’aquí, a les Maldives, amb Nicolás Bernal, d’Indika Viajes, especialistes en viatges a Àsia un dels continents que s’espera que recuperarà abans el Turisme.

EL PROGRAMA DE VIATGES D'ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 10/10/2020

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. Avui a Gente Viajera Catalunya seguim centrats en el turisme de proximitat. Viatgem a través de la música i el cine, amb el director de l’In-Edit Film Festival de Barcelona, Uri Altell. Els proposem un recorregut pel Baix Empordà a partir de Pals i les Jornades de Patrimoni que celebra aquest cap de setmana, a més de XXII Sega tradicional d’arròs que arribarà el 17 d’Octubre. En el nostre viatge pel món recorrem Geòrgia amb la viatgera Gracieta Martín, autora del llibre ‘Sola, anatomía de un viaje a Tbilisi’. A l’espai ‘Paisatges amb sabor’, visitem la cuina de fusió del restaurant ‘Las Fernández’, el projecte gastronòmic i artístic de dues noies de Ponferrada que estan revolucionant el Raval de Barcelona.

EL PROGRAMA DE VIATGES D´ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera catalunya 28/03/2020

Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui analitzem les perspectives per al sector del Turisme amb Esther González, professora d'EAE. També us sugerim participar en una cata virtual de vi en aquests dies de confinament, recorrem el món amb Aixa Romero i us proposem viatjar a Tailàndia quan acabi la crisi sanitària.

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

Consells per als viatgers afectats pel Coronavirus

A Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo entrevistem al president de l'Associació Catalana d'Agències de Viatges, Martí Sarrate per parlar de com els està afectant la crisi del Coronavirus (Covid-19) i quins drets tenen els viatgers que tinguin vacances contractades.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 14/03/2020

Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Aquesta setmana amb tota l'antenció fixada en la crisi del Coronavirus (Covid-19). Analitzem les conseqüències per als viatgers amb el president de l'Associació Catalana d'Agències de Viatges, Martí Sarrate i per al sector turístic amb la Dra. Ma Encarnación Romero André, professora d'economia del Turisme a la Universitat de Barcelona. També visitem Flandes i parlem del turisme esportiu amb el portaveu de Marnatón.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 29/02/2020

Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Aquesta setmana ens visita Mary Norris, correctora de la prestigiosa revista 'The Newyorker' per parlar-nos del seu llibre de viatges a Grècia titulat 'Mi gran odisea griega'. Ens allotjarem a un hotel bombolla, la nova tendència per fer astroturisme, farem turisme industrial al Baix Llobregat i parlarem de la fortalesa de la gastronomia catalana amb la gerent del Clúster Gourmet de Catalunya.

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

Santiago Tejedor, un professor universitari entregat als viatges

A Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo entrevistem al viatger Santiago Tejedor, que també és el director del màster en Periodisme de Viatges de la Universitat Autònoma de Barcelona. Amb ell repassem algun dels seus viatges i també els reptes que té el Turisme en matèria de comunicació.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 11/01/2020

Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui parlem del futur de la comunicació turística amb el professor Santiago Tejedor, director del màster en periodisme de viatges de la Universitat Autònoma de Barcelona. En un reportatge, repassarem les dades més rellevants de la nova edició de Fitur que arribarà aviat a Madrid. Us donarem detalls de l'esquiada d'Europa FM, recorrerem la Fira de l'Oli de les Borges Blanques i farem la prèvia de Madrid Fusión parlant de la cuina peruana en companyia de Juan Manuel Barrena, conseller comercial de Perú a Espanya.