Temas

Travel

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 30/11/2019

Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui viatjarem per Espanya a través de l'arrós entrevistant al guanyador del concurs del millor arròs d'Espanya i al finalista, que assoleix el premi a millor arròs de Catalunya. Aquesta setmana inaugurem temporada de neu amb Elisabeth Esporrin, visitem La Molina Catalunya en miniatura i els mercats nadalencs d'Alemanya amb Ulrike Bohnet.

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

El Cenador de Amós aconsegueix la tercera estrella Michelín

A Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo repassem el repartiment de les estrelles Michelin entrevistant el nou restaurant amb tres estrelles: el Cenador de Amós, a Cantàbria. El seu xef, Jesús Sánchez, ens explica els secrets de la seva cuina. També viatjarem fins a Múrcia per saludar a la xef Maria Gómez que ha aconseguit la primera estrella per al restaurant Magoga.

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

Son perilloses les turbulències pels avions?

A Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo parlem de la seguretat aèria amb un instructor de pilots professionals perquè ens parli de la seguretat aèria i de com es prepara la tripulació de les aeroínies per fer front a problemes metereològics i turbulències.

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

Les conseqüències per Catalunya de la compra d'Air Europa per part d'Iberia (IAG)

A Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo parlem de l’anunci de compra d’Air Europa per part d’IAG; el hòlding propietari d’Iberia, Vueling i British Airways. La companyia de Juan José Hidalgo ha estat valorada en 1.000 milions d’euros i aquest traspàs de propietat causarà un canvi important al sector de l’aviació a Espanya. Avui l’analitzarem amb Xavier Fageda, Profesor titular d’Economia de la Universitat de Barcelona, qui ens explixarà les conseqüències per Catalunya de la compra d'Air Europa per part d'Iberia (IAG)

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

Cadis és una de les millors destinacions del món per al 2020 segons Lonely Planet.

A Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo parlem del llistat 'Best in travel' 2019 que acaba de fer públic el prestigiós segell editorial Lonely Planet. Cadis és una de les millors destinacions del món per al 2020 com ens explicarà l'editora Nuria Carbrero, que també ens donarà detalls de les novetats editorials de Geoplaneta i de llibres que ens ajuden a descobrir el món.

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

Viatgem a Viena sense estrès ni llistes de coses a veure

Aquesta setmana recorrem Viena, la capital d'Àustria, de la mà de Blanka Trauttmansdorff, que ens explica la nova campanya de Turisme de Viena que consisteix en reivindicar que cal buscar opcions personals per viatjar i no deixar-se endur únicament pels ratings que apareixen a les pàgines web.

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

La volta al món des de la cuina del nou restaurant cúpula de Catalunya

L'hotel Hesperia Tower ha estrenat recentment un nou restaurant a la cúpula de vidre que corona la seva estructura. Els xefs de l'Spoonik Jaime Lieberman i Jon Giraldo ens expliquen com és aquesta experiència de contrastos que ens porta a Aràbia, Europa, la selva amxònica i l'Orient. Tot a través de la cuina.

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

Plans per al cap de setmana: escapar-se a Lleida

Les comarques de Lleida van batre rècord de viatgers a l'estiu; el cap de promoció del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Juli Alegre, ens explicarà quines novetats presenten per a aquesta tardor.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 12/10/2019

Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Les comarques de Lleida van batre rècord de viatgers a l'estiu; el cap de promoció del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Juli Alegre, ens explicarà quines novetats presenten per a aquesta tardor. Aquesta setmana Barcelona ha sigut l'escenari d'una trobada internacional de nòmades digitals, una nova tendència entre el turisme i el treball; entrevistem Danniel Page, un dels seus organitzadors. L'escriptor Fernando Gamboa ha recorregut diversos països dels cinc continents i comparteix les seves aventures amb els oients de Gente Viajera Catalunya. Per acabar el programa els proposem un viatge arreu del món a través de la gastronomia amb els xefs del restaurant Ovnew, de l'hotel Hesperia Tower, Jaime Lieberman i Jon Giraldo.