Temas

Tàrrega

ARTS DE CARRER

FiraTàrrega posa a la venda les entrades per aquesta edició amb descomptes de fins al 40%

Les entrades de FiraTàrrega per a l'edició del 2022 han sortit a la venda aquest dilluns amb descomptes de fins al 40%; concretament un 20% per venda anticipada fins al 20 d'agost i entre un 30% i un 40% si es compren 3 entrades o més. En total hi ha 19.748 entrades disponibles, amb preus que oscil·len entre els 3 i els 18 euros i es poden adquirir al web de la fira.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 02/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. El president de la DOP Garrigues Enric Dalmau ens comenta les previsions de collita d'olives i producció d'oli d'oliva que hi haurà enguany, similars a les de l'any passat, en una temporada marcada per la falta de precipitacions. El fotògraf Toni Prim ens parla sobre la nova exposició que inaugurarà divendres a la llibreria la irreductible de Lleida, amb una desena d'imatges de la fàbrica Cal Trepat de Tàrrega. En l'espai de cuina i gastronomia Gabriel Jové ens parla dels moniatos i les diverses aplicacions que li podem donar a la cuina. Agenda cultural.

Dimecres

La Ciutat Lleida 09/05/18

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat, Entrevista amb Anna Castellà sobre la Firacóc i Aplec del Cóc i Mostra de Productes de Fleca que es celebra a Tàrrega el cap de setmana. Remeis naturals amb Albert Rami i espai de literatura amb Marta Planes.

Dimecres

La Ciutat Lleida 12/07/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Lluís Agea, codirector del Festival Paupaterres de Tàrrega. Coneixem la plaça de la Pau de Lleida amb en Joan Ramon González i cuina amb Gabriel Jové.

En Noches de radio

La 36ª FiraTàrrega : Celelebración de la interculturalidad

En Noches de radio seguimos repasando compañías de teatro alternativo y sus festivales acompañados de David Belzunce y María Antolín. En esta ocasión hablamos con Jordi Duran que nos presenta la Feria de Teatro de Tárrega. Danza, teatro, circo, propuestas familiares, así como otras más alternativas o experimentales. Cuatro días intensos con hasta 60 espectáculos que apuestan con vehemencia por la interculturalidad.