Temas

Tàrrega

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Galacticat, 10 anys de Mostra de Cinema Fantàstic i Terror de Ponent amb Tàrrega com a centre neuràlgic

El Galacticat, la Mostra de Cinema Fantàstic i Terror de Ponent, projectarà un centenar de curts i llargmetratge entre els dies 26 de juny i 2 de juliol. El certamen arriba enguany a la seva desena edició i la programació girarà al voltant dels 50 anys de l'estrena de 'L'Exorcista'. En parlem a La Ciutat Lleida amb Ramon Bochaca, director del Galacticat i responsable de projectes audiovisuals al Circuit Urgellenc, que també ens explica la segona Trobada de Talent amb algunes de les principals productores de tot l'Estat, que seran presents a Tàrrega.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 22/03/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb l'alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan amb qui comentem a l'Estat de salut, alguns dels reptes en matèria de salut que tindrà els propers anys la capital de l'Urgell, com les obres d'ampliació del CAP o el compromís del departament per a la construcció d'un Hospital d'Atenció Intermèdia. Seguim parlant del MUD amb l'organitzador del Festival, Xavi Roma i recordem Lo Parrano, amb Joan Ramon González, en el recorregut de carrers pel barri de Balàfia.

ESTAT DE SALUT

Els reptes en matèria de Salut a Tàrrega: l'ampliació del nou CAP i un Hospital d'Atenció Intermèdia

Aquesta setmana a l'Estat de Salut coneixem els reptes que hi haurà durant els propers anys en matèria de salut a Tàrrega, partint del projecte d'ampliació del Centre d'Atenció Primària, que ja ha iniciat el procés de licitació en un projecte que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tàrrega, la Diputació de Lleida i el departament de Salut. En parlem amb l'alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan que ens comenta en què consisteix l'ampliació, així com el compromís del departament per tenir un Hospital d'Atenció Intermèdia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 08/09/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comentem la situació del sector agrari amb la rebaixa de calibres, de peres i pomes. Tàrrega inaugura avui la 41a edició de FiraTàrrega, l'edició de la normalitat i de l'efecte sorpresa. Seguim amb els remeis naturals del naturòpata Albert Rami i parlem amb la dietista integrativa Marta Romera sobre la pròpia resposabilitat que tenim per tenir cura de la nostra salut.

ARTS DE CARRER

FiraTàrrega posa a la venda les entrades per aquesta edició amb descomptes de fins al 40%

Les entrades de FiraTàrrega per a l'edició del 2022 han sortit a la venda aquest dilluns amb descomptes de fins al 40%; concretament un 20% per venda anticipada fins al 20 d'agost i entre un 30% i un 40% si es compren 3 entrades o més. En total hi ha 19.748 entrades disponibles, amb preus que oscil·len entre els 3 i els 18 euros i es poden adquirir al web de la fira.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 02/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. El president de la DOP Garrigues Enric Dalmau ens comenta les previsions de collita d'olives i producció d'oli d'oliva que hi haurà enguany, similars a les de l'any passat, en una temporada marcada per la falta de precipitacions. El fotògraf Toni Prim ens parla sobre la nova exposició que inaugurarà divendres a la llibreria la irreductible de Lleida, amb una desena d'imatges de la fàbrica Cal Trepat de Tàrrega. En l'espai de cuina i gastronomia Gabriel Jové ens parla dels moniatos i les diverses aplicacions que li podem donar a la cuina. Agenda cultural.

Dimecres

La Ciutat Lleida 09/05/18

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat, Entrevista amb Anna Castellà sobre la Firacóc i Aplec del Cóc i Mostra de Productes de Fleca que es celebra a Tàrrega el cap de setmana. Remeis naturals amb Albert Rami i espai de literatura amb Marta Planes.