Temas

Se nos va la Olla

Se nos va la olla con Rubén Amorín

En Más de Uno nos vamos al huerto

O novo libro de Alfonso López, Recetas del huerto de Rechupete, é o protagonista do espacio Se nos va la olla, en Más de Uno Ourense, con Paco Sarria e Rubén Amorín. E atentos ás redes sociais de Onda Cero por que para a semana sortearemos un exemplar entre os nosos seguidores.

Con Ruben Amorín

El Artesano en Se nos va la olla

Visitamos hoxe no espacio Se nos va la olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín o restaurante El Artesano, na estrada a Castro de Beiro. Falamos co seu xerente, Luis Puente.

SE NOS VA LA OLLA

A incidencia da Covid na hostelería en Se nos va la olla

Abordamos a incidencia da Covid 19 na hostelería en conversa con Anxo e Carlos, os chefs de La Viuda (Trives) e Merenzao (Sober), con quenes conversan Paco Sarria e Rubén Amorin. E de paso...a ver que pratos nos suxiren...

SE NOS VA LA OLLA

Empanadas y abastos en Se nos va la olla

O Forno do Tomás (unha panadería de Allariz con máis de 30 anos de historia) e a Praza de Abastos, foron os protagonistas do espacio Se nos va la olla, en Más de Uno Ourense con Paco Sarria e Rubén Amorín.

Se nos va la olla con Ruben Amorín

Imos á Feira

No espacio Se nos va la olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, imos á Feira con Paco García. A desescalada na hostelería.

Se nos va la olla con Ruben Amorín

Se nos va la olla al Solpor

Eric, do gastro-bar Solpor, no Ribeiriño, foi o noso convidado hoxe ó espacio Se nos va la olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, onde ademáis demos algunha receita.

Se nos va la olla con Ruben Amorín

A desescalada vista dende un castelo medieval.

O espacio Se nos va la olla levou hoxe a Paco Sarria e a Rubén Amorín a falar con Carlos Parra; o Señor do Castelo de Maceda; que recentemente voltaba a abrir as suas portas na fase 2 da desescalada.

Se nos va la olla con Ruben Amorín

Asociacionismo no casco vello

O espacio Se nos va la olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín levounos hoxe a sondear o ambiente na hostelería do casco vello. Conversamos co impulsor do asociacionismo na zona, Quique Fidalgo.