Temas

Se nos va la Olla

Más de uno ourense

Festa da Carne e KM 0 en Se nos va la Olla

A celebración da IV Festa da Carne en Sande (Cartelle) levounos hoxe en Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, a falar con un dos seus organizadores (Manuel). Asemade convidamos a esta sección a Roberto González, xerente de KM 0; un establecemento hosteleiro especializados en bocadillos e hamburguesas.

Más de uno ourense

O aniversario de Ceres e os segredos do Auriga

No espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín en Más de Uno Ourense, visitamos hoxe o Ceres co motivo do seu primeiro aniversario, conversando con Mariano González. Tamén visitamos o Auriga Gastrobar para que Cristian Arrojo nos falara das suas especialidades.

Más de uno ourense

Cervezas Santo Cristo de aniversario e nova xerencia en Bar Mundial

O espacio Se nos Va la Olla con Paco Sarria e Rubén Amorín, abordou hoxe o décimo aniversario das Cervexas Santo Cristo que esta tarde terá lugar na Cervexaría O Moucho, conversando con Raúl Merino. Tamén coñecemos a nova xerencia do Bar Mundial.

Más de uno Ourense

Visitamos a cervecería La Abadía e a Feira do viño de Amandi

No espazo de gastronomía e turismo “Se nos va la olla” visitamos todo un clásico de hostelería ourensán, “Cervecería La Abadía” en Valle Inclán 43. Conversamos sobre a sua proposta culinaria con José Antúnez. Ademáis visitamos terras de Sober para adentrarnos da man do seu alcalde, Luís Fernández, na XLIV edición da Feira do Viño de Amandi.

Más de uno ourense

Comer en Marmurio do Río

No espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, coñecemos hoxe as propostas gastronómicas de Marmurio do Río, en Allariz

Más de uno ourense

Bar O Rosal e A Cociña de Silvina en Se nos va la Olla

O espacio gastronómico e de ocio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, desvelou hoxe quen está detrás da Cociña de Silvina en conversa con Francisco Magide. Tamén falamos das terrazas con Jorge Gonzalvez do Bar O Rosal.