Temas

La Brújula C. Valenciana

LA BRUJULA DE LA SOSTENIBILITAT AMB LA COL·LABORACIÓ DE CAIXA POPULAR

Ampere Enery protagonista de la Brújula de la Innovació amb les bateries intel-ligents per afavorir l'autonsum d'energia solar.

Dins del món de la sostenibilitat, la transició energètica és un dels camps més interessants i hui al nostre espai parlem del treball d'Ampere Energy, una empresa tecnològica amb seu a Puçol que treballa en solucions per afavorir la producció d'energia fotovoltaica per l'autoconsum en llar o comerços. Concretament Ignacio Osorio, Ceo d'Ampere Energy ens parla de les bateries intel·ligents que permeten optimitzar el consum elèctric en l'espai i en el temps. No sols emmagatzemen l'energia que produïm sinó que també preveuen les nostres necessitats i busquen l'energia més barata. Segons ens conten, podríem arribar a estalviar fins al 80% de la nostra factura elèctrica i aconseguiríem que les nostres plaques solars, individuals o de comunitats energètiques locals, puguen abastir-nos d'energia adaptant-se a les necessitats dels usuaris.

La Brújula C. Valenciana 13/01/2021

La Brújula C. Valenciana 13/01/2021

La Brújula Comunitat Valenciana, Amparo Sánchez ens conta les notícies i amb Palmira Benajas parlem d'innovació, hui amb un tècnic d'Aimplas que treballa a un projecte per a desenvolupar nous materials i recobriments per a evitar infeccions per microorganismes als hospitals. A la Brújula de la sostenibilitat coneixem el treball que fa Ampere Energy que des de Puçol ha posat al mercat bateries intel·ligents per a l'autoconsum d'energia solar als habitatges. I també hui ens acostem a MoneyGuard que ha fet donació a Creu Roja d'una innovadora màquina d'ozó per a desinfectar la seua seu.

La Brújula C. Valenciana 12/01/2021

La Brújula C. Valenciana 12/01/2021

Amparo Sánchez ens conta les notícies del dia i Eduard Ureña dirigeix la tertúlia amb Adolf Beltran (eldiariocv.es), Hèctor Sanjuan (El Mundo) i Alicia Martí (La Razón).

La Brújula C. Valenciana 11/01/2021

La Brújula C. Valenciana 11/01/2021

Hoy en La Brújula Comunitat Valenciana Amparo Sánchez ha repasado la actualidad de la jornada. Y como todos los lunes repasamos, la actualidad del deporte de la mano de Eduardo Esteve.

La Brújula C. Valenciana 08/01/2021

La Brújula C. Valenciana 08/01/2021

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez amb especial referència al pas de Filomena per la Comunitat i a les xifres de la Covid al nostre territori. Després Gente Viajera Comunitat Valenciana, amb Palmira Benajas, hui els contem que els municipis del Penyagolosa han iniciat una campanya de promoció sota el títol "Penyagolosa a ras de cel" i parlem amb David Monferrer, alcalde de Llucena del Cid, per cert un dels pobles que hui han rebut la visita de la neu. Des de l'Oceanogràfic i l'Associació Ambiens ens parlen del projecte Seahorse per a recuperar cavallets marins a la Comunitat Valenciana i hui fem la nostra visita amb guia turístic oficial pels refugis antiaeris de La Pobla del Duc amb Ana Soler.

La Brújula C. Valenciana 18/12/2020

La Brújula C. Valenciana 18/12/2020

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i amb Palmira Benajas Gente Viajera Comunitat Valenciana. Hui viatgem a Terol per parlar amb Julio Perales, president dels conreadors de tòfones i conéixer algunes característiques d'aquest fong tan especial. Hui la nostra visita amb un guia oficial de la Comunitat Valenciana és a la Cartoixa de l'Ara Christi del Puig de Santa Maria i des de l'Hemisfèric ens conten les Nocturnes previstes per als pròxims dies.

La Brújula C. Valenciana 17/12/2020

La Brújula C. Valenciana 17/12/2020

Hui en La Brújula CV coneixem l´últim treball de l´Artista alternatiu més internacional d'Espanya de l'escena indie, Carlos Sadness.

A més a més, els proposem algunes activitats per a grans i menuts, i com no, ens fem ressò de la situació tant crítica que estan vivint les empreses d'Espectacles i Esdeveniments de la Comunitat Valenciana després de la suspensió de la majoria de les activitats programades des de l'inici de la pandèmia

La Brújula C. Valenciana 16/12/2020

La Brújula C. Valenciana 16/12/2020

Hui en la Brújula de la innovació i la sostenibilitat anem a conèixer com L'Institut de Biomecànica (IBV) està treballant en un projecte d'investigació que permetrà, entre altres, la millora del diagnòstic de malalties i lesions mitjançant la intel•ligència artificial. A més a més, en la Brújula de la sostenibilitat, parlem del projecte “TRIVerd, fem triatló sostenible” que està impulsant la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

La Brújula C. Valenciana 15/12/2020

La Brújula C. Valenciana 15/12/2020

Amparo Sánchez ens conta les notícies del dia i Eduard Ureña dirigeix la tertúlia amb Xavier Aliaga (El Temps), Adolf Beltran (eldiariocv.es) i Alicia Martí (La Razón).

La Brújula C. Valenciana 11/12/2020

La Brújula C. Valenciana 11/12/2020

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Begonya Perpiñá i després amb Palmira Benajas, Gente Viajera Comunitat Valenciana. Hui parlem amb el Manuel Rando, president de la Diputació de Terol, que ens convida a preparar el viatge a la seua província només puguem eixir de la comunitat. Interior també hui en el dia mundial de les muntanyes que aprofitem per a parlar amb Caros Ferris, president de la Federació de Muntanyisme i que ens convida a tindre cura dels espais naturals en les nostres eixides. I també hui a la natura ens porta Xema Rabasa, Guia oficial de la Comunitat Valenciana que ens convida a gaudir d'oliveres monumentals al Maestrat.

Lo último

Con Pepe Céspedes, Paco Calavera y Juan Antonio Manzano

Los ruiners