Temas

Joaquín Ruiz de Arbulo

Històries de Romans

Muralla foradada

Joaquín Ruiz de Arbulo explica a La Ciutat com l'empresa que havia de rehabilitar una part de la muralla de Tarragona i la Torre de la Minerva ha foradat el monument, quines són les conseqüències i com es pot solucionar.

Històries de Romans

Bodes romanes

El professor Joaquín Ruiz de Arbulo ens explica com era una boda en època romana.

Històries de romans

La basílica del Parc Central

Joaquín Ruiz de Arbulo i Ricardo Mar ens parlen de la troballa de la basílica paleocristiana en el que actualment és l'aparcament del centre comercial Parc Central de Tarragona i els problemes que van sorgir per poder conservar les restes.

Històries de romans

Juli Cèsar i Servilia

Joaquín Ruiz de Arbulo ens parla de Servilia, la amant predilecta de Juli Cèsar.

Històries de romans

Juli Cèsar i Tàrraco

Joaquín Ruiz de Arbulo ens explica els vincles entre Juli Cèsar i Tàrraco.

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 12/05/2021

Podcast del programa La Ciutat del dimecres 12 de maig de 2021. Actualitat. Parlem amb Leandro Mendoza, director artístic del Trapezi. Històries de romans amb Joaquín Ruiz de Arbulo i el director de Tarraco Viva, Magí Seritjol. L'espai dels llibres amb Carlos Izquierdo.

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 28/04/2021

Podcast del programa La Ciutat del dimecres 28 d'abril de 2021. Actualitat. Segona part del passeig pel Circ romà de Tarragona amb Joaquín Ruiz de Arbulo. L'espai de llibres amb Carlos Izquierdo.

Històries de romans, amb Pablo Alcaraz i Joaquín Ruiz de Arbulo

Una volta pel Circ de Tarraco

Descobrim els secrets i les històries d'un dels monuments que forma part del conjunt Patrimoni de la Humanitat de Tarragona.

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 24/03/2021

Podcast del programa La Ciutat del dimecres 24 de març de 2021. Actualitat. Parlem del primer estudi que es fa a Espanya sobre violència vers el col·lectiu LGTBIQ+ en l'àmbit universitari. Històries de romans amb Joaquín Ruiz de Arbulo. L'espai de llibres amb Carlos Izquierdo.

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 27/11/2019

Actualitat, el Racó de la Ciència amb Cristina Mallo, Món Romà amb Joaquín Ruiz de Arbulo i Jordi Tresserras, l'espai de llibres amb Carlos Izquierdo.