Temas

independentisme

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

La Brúixola 18/07/2018

JxCat acusa Torrent de trencar un acord de Govern sobre l'aplicació de la suspensió de diputats i ERC nega cap pacte. Les entitats socials alerten de la feminització de la pobresa i la transmissió de la vulnerabilitat entre generacions. Aquests son alguns dels temes que t’explica el programa informatiu La Brúixola, amb Robert Calvo.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

La Brúixola 16/07/2018

El líder de Junts per Catalunya, Carles Puigdemont ha presentat la Crida Nacional com un punt de partida per consolidar la República. Els lletrats obren la porta que diputats suspesos siguin substituïts temporalment per membres del mateix grup. 4 atracadors han robat a punta de pistola una joieria de Castelldefels. Aquests son alguns dels temes que t’explica el programa informatiu La Brúixola, amb Robert Calvo.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

Notícies Migdia 16/07/2018

Carles Puigdemont ha presentat un nou moviment que pretén aglutinar diferents sensibilitats de l'independentisme. En un dilluns en el que els lletrats del Parlament s'han de pronunciar sobre com aplicar la suspensió que ha aplicat el jutge Pablo Llarena sobre alguns diputats independentistes. Detallem que cau la creació d'empreses a Catalunya i mirem a Castelldefels, on hi ha hagut un atracament en una joieria.