Temas

Hotel Palace

Con Javier Ruiz Taboada

En la Onda 27/12/2023

Aitor Gómez con las noticias deportivas y El Borrascas, con las meteorológicas. Fernando Pozuelo es paisajista y nos cuenta qué hacer y cómo cuidar los abetos durante y después de la Navidad.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 16/11/2019

Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui viatjarem fins a Noruega, de la mà de 'Frozen 2', la nova pel·lícula de Disney; que està ambientada en els intrigants paratges del nord de Noruega. En aquesta edició de 'Gente Viajera Catalunya' amb Carles Lamelo parlarem de la seguretat aèria i de com fan front els pilots les turbulències. El mític hotel Palace de Barcelona està d’aniversari. Volem recórrer les parets d’aquest mític establiment que va obrir les seves portes fa 100 anys. A pocs dies que es coneguin les estrelles Michelin d’enguany, avui marxarem fins a la ciutat de Lleó per saludar a un xef que l’any passat en va aconseguir una. Juanjo Losada dirigeix la cuina del restaurant Pablo i avui ens acompanyarà en un viatge per la gastronomia lleonesa. Per acabar, ens submergirem a les aigües del centre termo-lúdic Caldea, perquè ens expliquin quines perspectives tenen per a la temporada de neu que és a punt de començar.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 16/11/2019

Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui viatjarem fins a Noruega, de la mà de 'Frozen 2', la nova pel·lícula de Disney; que està ambientada en els intrigants paratges del nord de Noruega. En aquesta edició de 'Gente Viajera Catalunya' amb Carles Lamelo parlarem de la seguretat aèria i de com fan front els pilots les turbulències. El mític hotel Palace de Barcelona està d’aniversari. Volem recórrer les parets d’aquest mític establiment que va obrir les seves portes fa 100 anys. A pocs dies que es coneguin les estrelles Michelin d’enguany, avui marxarem fins a la ciutat de Lleó per saludar a un xef que l’any passat en va aconseguir una. Juanjo Losada dirigeix la cuina del restaurant Pablo i avui ens acompanyarà en un viatge per la gastronomia lleonesa. Per acabar, ens submergirem a les aigües del centre termo-lúdic Caldea, perquè ens expliquin quines perspectives tenen per a la temporada de neu que és a punt de començar.