Temas

Flashdance

CON LA RA VIVERO

Más de uno A Coruña 19/11/2019

Lara Vivero habló de libros con Irene Vallejo. Además, JC Storm nos presentó Flashdance, El Musical. En la tertulia, los concejales Juan Ignacio Borrego (PSOE), Roberto Rodríguez (PP), Alberto Lema (Marea Atlántica), Francisco Jorquer (BNG) y Mónica Martínez (Ciudadanos) abordaron el futuro del mercado de Santa Lucía. Al final, el informativo de Luis Llera y la actualidad del Deportivo.

LA CIUTAT, AMB MARC NAVARRO

Flashdance i Tinc 50 anys i sóc dona, les propostes teatrals de la setmana

Els dilluns ja ho saben és dia de Teatre al programa. Avui, el nostre crític teatral Jordi Folck ha vingut acompanyat amb la Silvia Alabart, l’actriu que encarna el paper d’Helena Vidal a l’obra Tinc 50 anys i sóc dona, que es representarà només aquest dimecres a la Sala Barts Club. I també hem parlat de Flashdance, el musical que s’està fent al Teatre Tívoli de Barcelona.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Els somnis, s'han de perseguir

Avui ens ha visitat per a berenar amb nosaltres l'actriu Chanel Terrero, que des de divendres passat és la protagonista de 'Flashdance, el musical', que es representa al Teatre Tívoli de Barcelona i que s'hi estarà fins a final d'abril. El musical recrea la història que es plasma a la pel·lícula 'Flashdance', amb una noia que vol aconseguir ser ballarina, cantant i actriu com a centre del relat.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 07/03/2019

Avui hem berenat amb la protagonista del musical Flashdance, que es representa al Teatre Tívoli de Barcelona des de divendres passat. Una història de superació i de somnis. Per això hem preguntat a les persones que ens escolten quins són els somnis que tenen. Hem parlat del Summit Barcelona, un congrés de turisme que se celebrarà d'aquí a un mes. I la Mònica Günther ha arribat amb el seu 'Dijous, paella' per portar-nos un gurú de l'alimentació saludable. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia i hem fet tertúlia política amb les diputades i diputats del Parlament.

TEATRE, A LA BRÚIXOLA

El 2019 ens portarà 'Flashdance'!

L'Adriana Díaz ens explica algunes de les estrenes teatrals que arribaran les properes setmanes, entre les que s'hi troba 'Flashdance, el musical'. Així que anirem preparant els escalfadors i la malla, per anar al Teatre Tívoli a partir del mes de març. Però també ens ha avançat que a la tardor arribarà 'La botiga dels horrors' de la mà de Manu Guix i Àngel Llàcer.