Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

ESPANYA

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 17/09/2019

  Podcast complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Aquest dimarts hem rebut a l'estudi l'escriptor i poeta Miguel Gane. Amb ell hem berenat mentre hem descobert la seva pròpia història, que ha novel·lat al llibre 'Cuando seas mayor' (Suma De Letras). Ell no va viure el Nadal com qualsevol nen, perquè a casa eren molt pobres. Per això hem volgut saber com erens els matins de Nadal d'infància de les persones que ens escolten. Hem parlat de l'alcoholisme en tertúlia i hem recordat 'The Simpsons' amb la Georgina Boixereu.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA CÀPSULA DEL TEMPS

  Clara Campoamor: L'artífex del vot femení a Espanya

  El 19 de novembre de 1933 les dones votaven per primera vegada a Espanya en unes eleccions generals. Dos anys abans, les Corts havien aprovat el vot femení gràcies a la tenacitat d'una de les 3 diputades que hi havia al Congrés. Era Clara Campoamor, a qui avui ens ha recordat la Georgina Boixereu i Vozmediano.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  ELS PROTAGONISTES DE L'ACTUALITAT

  Joan Margarit: 'La poesia és dels pocs consols per l'ànima'

  Avui hem tingut a #LaBrúixola hem tingut al protagonista del dia. És Joan Margarit. El poeta lleidatà ha estat distingit amb el premi més important de les lletres hispàniques: el Premi Cervantes 2019, una distinció que se suma a altres reconeixements, com el Premi Reina Sofia de Poesia Iberoamericana, que rebrà la setmana vinent, el Pablo Neruda o el Nacional de Literatura, que atorga la Generalitat.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  'Los Secretos' celebra 40 anys de música al paradís

  Gairebé dues dècades després de la tràgica mort d'Enrique Urquijo, ànima de Los Secretos, el seu germà Álvaro segueix mantenint viva la flama d'aquest grup. Ara celebren 40 anys de carrera musical amb la seguretat de no haver canviat, de mantenir l'essència que els va veure néixer. Álvaro Urquijo ha vingut a berenar amb nosaltres i ens ha presentat 'Mi paraíso', el seu darrer treball.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 28/10/2019

  Avui ha vingut a berenar amb nosaltres Corbacho. El Celestino, no, l'altre. El gran Jose Corbacho ha passat per l'estudi del programa per presentar-nos el seu nou show i per parlar del món de l'humor i dels còmics. A més, l'Adriana Díaz ens ha parlat de la castanyada i de Halloween, el mateix dia que la Laura Estrada ha remogut els morts. Tot plegat sense deixar de rebre la càpsula del temps de la Georgina Boixereu, que avui ens ha portat a 1956 i al Paseo de La Habana de Madrid. Amb la Laura Pons i l'Albert Arranz hem fet el relat de les notícies del dia.