Temas

Entrevistes

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Javier Cercas recupera Melchor Marín per a la seva darrera novel·la ‘Independencia’

Melchor Marín, policia d'èxit, és requerit per investigar un cas d'extorsió per uns vídeos sexuals de l'alcaldessa de Barcelona. Amb aquest motiu Javier Cercas ens aproxima a l'època post-Procés, a les conseqüències del flirteig independentista, a la burgesia catalana que segueix mantenint com sempre un poder econòmic i polític en aquesta societat.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 09/04/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem parlat amb els centres comercials catalans i la María José Tarancón ens ha posat llum al més destacable de la campanya de la Renda que acaba de començar. Javier Cercas ens ha presentat ‘Independencia’ (Tusquets) durant el berenar. I amb en Guillem Cabeza hem repassat els fets més destacats de l’any 2007.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 08/04/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem parlat de la salut mental dels joves perquè l’atenció a les patologies que afecten la psicologia s’han disparat entre aquest sector de la població. A més, en David Cervelló ens ha analitzat l’actualitat amb humor i hem fet tertúlia política amb els representants d’ERC, PSC i VOX. Hem berenat amb Pau Cruanyes, director de la pel·lícula ‘Dues nits d’ahir’.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 07/04/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem parlat amb els Pallapupas sobre la necessitat d’abordar els problemes de salut mental. A més hem anat fins la Universitat de Lleida, on han començat els cribratges per poder tornar a la presencialitat de les classes. Hem berenat amb l’Adrià Andreu, que ens ha presentat l’obra de teatre ‘Let me down slowly’. En Víctor Ruiz ens ha portat a una il·lustre visitant de Barcelona: Bibiana Fernández.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 06/04/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem explicat quin cost tenen els rescats de muntanya, que han registrat el rècord en una Setmana Santa aquest 2021. També hem anat a l’Hospital Vall d’Hebrón de Barcelona per parlar d’un nou programa per ajudar als nens i nenes que han de fer tractament oncològic de radioteràpia. Hem berenat amb Marc Giró, que ens ha presentat el seu llibre ‘Pijos’ (Univers). I en Lluís Soler ens ha portat l’actualitat musical de la setmana.

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

Pablo Wessling ens porta de vacances al sud d’Espanya amb tres bons nois

Aquest jove s’ha llençat al món de la literatura i ens porta la seva primera novel·la ‘Tres chicos buenos’ (Roca Editorial). Són en Tristán, en Luis i en Guille,tres amics que es coneixen d’haver treballat plegats a una gelateria anomenada ‘El Cucurucho’. Anys més tard, emprenen un viatge que portaven somiant des que es van conèixer.