Temas

Entrevistes

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Chris Pueyo ha deixat de ser el noi de les estrelles i s’ha convertit en un autèntic poeta

Aquest jove escriptor ha tingut gran èxit en la darrera dècada. Té infinitat de lectors que es van enamorar d’ell al llibre ‘El chico de las estrellas’. Ara, aquell jove noi de 18 anys ha crescut i ha madurat. En el darrer any de pandèmia ha fet una certa cura dels amors que ha tingut. I ho ha expressat tot al poemari ‘Hombres a los que besé’ (Destino).

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Oro Jondo ens porta de viatge per les gasolineres d’Espanya buscant-hi la música que ens identifica com a país

Les gasolineres d’aquest país van veure néixer la tecno-rumba, que es va fer amb el pòdium de l'expositor al qual hi van pujar també altres gèneres com el bakalao, el reggeton, la cançó de l'estiu i els èxits supervendes que moltes vegades arribaven concentrats en recopilatoris ja inoblidables i que formen part del nostre bagatge musical. Oro Jondo ho recull tot a ‘Dame más gasolina’ (Libros Cúpula).

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Antonio Márquez barreja la Grècia clàssica i el flamenc a ‘Medea’

La Companyia Antonio Márquez presenta Medea (Teatre Tívoli, Barcelona). Aquesta és una de les obres de referència de la dansa de segle XX, la major creació del coreògraf José Granero. El programa el completa una versió del Bolero de Ravel, amb la qual Antonio Márquez es va consagrar al Royal Albert Hall de Londres.