Temas

CREU ROJA

PROGRAMA D'ONDA CERO TARRAGONA AMB PABLO ALCARAZ

La Ciutat Tarragona 09/06/2021

Podcast del programa La Ciutat del dimecres 9 de juny de 2021. Actualitat. Entrevista al 1r tinent d'alcalde d'El Vendrell, Christian Soriano, sobre els fets ocorreguts contra el col·lectiu LGTBI. Parlem de la distribució d'aliments per part de la Creu Roja. Històries de Romans amb Joaquín Ruiz de Arbulo. L'espai dels llibres amb Carlos Izquierdo.

Entrevista a La Ciutat

Vulnerabilitat en temps de pandèmia

Creu Roja entregarà més de 226.000 quilos d'aliments a 18.300 persones de tota la demarcació com a part de la primera fase del Programa d'Ajuda Alimentària a les persones més desfavorides, que posa en marxa el ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació a través del Fons Espanyol de Garantia Agrària.

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

La Creu Roja ajuda a ocupar 1.000 persones durant la pandèmia

La tasca de la Creu Roja és indescutible, però dia a dia segueixen treballant per millorar la vida i ajudar a les persones. Des de la Creu Roja s’ha treballat per la inserció laboral de més de 11MIL persones des del més de març gràcies al seu programa d’ocupació. En parlem amb Antònia Giménez, directora d’ocupació de la Creu Roja

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui 27 de novembre hem berenat amb el psicòleg clínic i expert en Grècia, Marcos Chicot. En actualitat parlem amb Antònia Giménez, directora d’ocupació de la Creu Roja, que ha ajudat a ocupar 1.000 persones durant la pandèmia. També parlem amb els comerciants de Lleida sobre com han viscut els petits comerços el Black Friday. Amb en Guillem Cabeza repassem la història d’un any a través de les preguntes.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 02/06/2020

Podcast complet del programa ‘La Brúixola’ amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb Eva Arrieta que ens ha comentat el seu nou llibre ‘¿Por qué enfermamos?’. També hem parlat amb la doctora Carmen Cabezas, subdirectora general de Promoció de la salut, sobre la situació dels fumadors i les seves conseqüències amb motiu del dia mundial sense tabac. I hem parlat amb Enric Morist, coordinador de Creu Roja Catalunya, sobre la seva feina durant aquesta crisi del coronavirus.

EL PROGRAMA D'ESTIU A ONDA CERO CATALUNYA

Fem l'agost 21/08/2018

En la primera edició del dia del "Fem l'agost" hem parlat dels ofegaments que s'estan produïnt a les nostres platges i piscines durant aquest estiu i quines són les causes i les recomanacions que cal seguir per tal d'evitar aquests accidents. Ho hem fet amb el Responsable del programa de Salvament Marítim i Serveis Preventius Aquàtics de la Creu Roja, Ramón Badia, amb el sub director de Protecció Civil, Sergio Delgado i amb la sociòloga i educadora, Alba Castellví. També ens ha visitat el periodista i investigador de misteris, Josep Guijarro per parlar d'ovnis i del món dels misteris. A la part final del programa la nostre advocada, Celia Cánovas ens ha explicat que cal fer si ens trobem que tenim un pis turístic a la nostra escala de veïns.

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 12/07/2018

Actualitat, parlem del dia a dia de Creu Roja a Tarragona durant l'estiu, entrevista al músic Lluis Capdevila, parlem del Festival Internacional de Música Pau Casals i Històries de la Ràdio amb Paco Vera.

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

Enric Moritz, Creu Roja: ‘El 70% dels pobres son crònics’

Avui a La Brúixola hem parlat amb el coordinador de la Creu Roja a Catalunya en el dia en que s’ha presentat l’informe que revela que el 81% de famílies amb infants que atén la Creu Roja pateix pobresa crònica. Els responsables de Creu Roja han volgut alertar del risc dels fills d'aquestes famílies d’heretar la pobresa.