PA' CHUPARSE LOS DEOS
17/05/2024 16:20
Paco Rosales cocina un atún en una cama de cous cous
Paco Rosales nos trae este viernes una receta con atún como protagonista, acompañado de un cous cous con esencia de naranja y pasas.
PA' CHUPARSE LOS DEOS
17/05/2024 16:20
Paco Rosales nos trae este viernes una receta con atún como protagonista, acompañado de un cous cous con esencia de naranja y pasas.
Santiago
17/05/2024 14:21
Ha sido galardonado como Cocinero del Año 2024 y su restaurante la Era de los Nogales ha recibido su primer Sol de la Guía Repsol.
The Best Chef Awards
21/11/2023 08:47
El chef madrileño ha recibido este galardón en 2021, 2022 y 2023.
Máis de Un Pontevedra
17/11/2023 15:07
A vieira galega é o marisco con máis fama internacional e ten o seu enclave ideal en Cambados. Coñecemos a calidade da vieira de Porto de Cambados e aprendemos a preparala visitando os mellores restaurantes galegos. Hoxe acompáñanos Miguel Ángel González, chef e propietario do Restaurante Miguel González en Pereiro de Aguiar.
Máis de Un Pontevedra
20/10/2023 13:28
A vieira galega é o marisco con máis fama internacional e ten o seu enclave ideal en Cambados. Coñecemos a calidade da vieira de Porto de Cambados e aprendemos a preparala visitando os mellores restaurantes galegos. Hoxe acompáñanos Jacinto Picallo do Semáforo de Fisterra.
GASTRONOMÍA
29/06/2023 14:29
La falta de personal en la restauración y hostelería se enquista y hace peligrar el progreso económico y turístico de Baleares. En las cocinas de los restaurantes trabajan cada vez más extranjeros, según nos confirma el arrocero Kike Martí. Conoce aquí la historia de Estefanía y Adela, dos alumnas bolivianas que realizan sus prácticas de cocina en Mallorca.
EDUCACIÓN
20/04/2023 12:42
El chef Karlos Arguiñano da un bonito consejo a todos los padres sobre la crianza de los niños, recordándoles la importancia de compartir tiempo con ellos.
👉 El truco de Karlos Arguiñano para lograr la tortilla de patatas perfecta
Fernando Canales describe la picaresca de algunos clientes que reservan y no aparecen.
19/04/2023 14:03
Fernando Canales describe la picaresca de algunos clientes que reservan y no aparecen.
19/04/2023 14:03
Algunos locales de restauración empiezan a pedir la tarjeta de crédito en las reservas para cobrarte una fianza si no te presentas y no avisas, debido a que son un descalabro económico y de organización. Nos lo cuenta en ONDA CERO el cocinero FERNANDO CANALES.
Máis de Un Pontevedra
31/03/2023 14:33
A vieira galega é o marisco con máis fama internacional e ten o seu enclave ideal en Cambados. Coñecemos a calidade da vieira de Porto de Cambados e aprendemos a cociñala en compañía dos mellores cociñeiros galegos. Hoxe acompáñanos Santiago Alfonso, desde a cociña do Restaurante Beiramar no Grove.
PROGRAMA COMPLETO
31/03/2023 14:16
Abrimos o programa coa actualidade do día e conversando co portavoz municipal do PP e candidato á alcaldía de Pontevedra, Rafa Domínguez. Buscamos a previsión metereolóxica e, como cada último venres do mes, convertemos a radio nun conto educativo en compañía de Carmen Quinteiro. Ademais, marcamos axenda cultural e de ocio para a primeira fin de semana de Semana Santa que temos por diante.