Temas

bellesa

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

L'amor, la comprensió i el suport són la base en una casa amb adolescents

Avui hem berenat amb l'Eva Bach, que juntament amb la Montse Jiménez ha escrit el llibre 'Mares i pares influencers, 50 eines per entendre i acompanyar adolescents d'avui' (Rosa dels vents). Hem sabut com conviure amb els joves de la família i com ajudar-los a créixer per encaminar-nos cap al futur com a adults. Els pares d'avui en dia s'han hagut d'actualitzar per saber que moltes de les coses, passen per la xarxa Internet.

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – Posem-nos radiants!

Aquesta edició del Made in Japan t’ofereix la possibilitat de conèixer molts secrets de bellesa que porten milers d’anys ben guardats a les illes del Japó, alhora que seguim aprenent japonès o gaudim del millor brou de Ramen, el Tonkotsu! Aprendràs també molt de la relació entre Rússia i el Japó, mentre descobreixes com una marca espanyola com Loewe reconeix el talent de l’artesania nipona. Hajimemashouka? Som-hi?

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

Bellesa al més pur estil japonès, cosmètica i perruqueria.

Ramon Soler-Padró et desvetlla de la ma de la perruqueria Shibuya de Barcelona i la marca de cosmètica nipona Kosé, els secrets de la bellesa japonesa. Si voleu tenir una pell radiant i el pentinat més original seguiu de prop els nostres consells.