Temas

21D

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 21/12/2018

Comencem el programa molt pendents del que està passant a Barcelona amb la celebració del Consell de Ministres i les protestes dels CDR. D’altra banda, a l’espai de les escapades dels divendres coneixem La Ruta del Nicolau. Maria Dolors Garcia Pastor ens porta les seves recomanacions literàries i Edu Pascual les recomanacions de restaurants.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 20/12/2018

Jordi Turull, Jordi Sánchez, Quim Forn i Josep Rull abandonen la vaga de fam en considerar que ja han assolit els seus objectius. Tot plegat a les portes de la trobada entre Quim Torra i Pedro Sánchez aquesta tarda al Palau de Pedralbes i de la celebració demà a Barcelona del Consell de Ministres. També hem explicat que el govern ha anunciat la creació de 750 places de mossos i 250 de bombers al marge dels pressupostos.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 19/12/2018

Quim Torra i Pedro Sánchez es reuniran demà a les 6 de la tarda al Palau de Pedralbes. Tot plegat hores abans del consell de ministres a la Llotja de Mar de Barcelona. També hem explicat que SCC i Advocats Catalans per la Constitució han presentat una denuncia davant del Tribunal de Comptes contra l’ex president Carles Puigdemont i els seus ex consellers per les despeses que va ocasionar la organització del referèndum de l’1 d’octubre

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 14/12/18

El govern català estudia reunió de Quim Torra a Pedro Sánchez però reclama que es pugui abordar l’autodeterminació a fons.

En una carta enviada por Carmen Calvo

Sánchez insiste en reunirse con Torra el día 21D en Barcelona para retomar el diálogo

La vicepresidenta del Gobierno, Carmen Calvo, ha ofrecido formalmente por carta al Govern una reunión entre el presidente del Gobierno, Pedro Sánchez, y el presidente de la Generalitat, Quim Torra, coincidiendo con la celebración del Consejo de Ministros en Barcelona el próximo 21 de diciembre. Señala que esta reunión supone una oportunidad para enviar un mensaje "nítido" de convivencia.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 13/12/2018

El govern assegura que garantirà tant els drets de reunió del consell de ministres com el dels manifestants el proper 21 de desembre. A tot això, els CDR ja han convocat aquell dia a manifestar-se davant la Llotja de Mar des de primera hora del matí. I també hem explicat que el Tribunal Constitucional manté la suspensió com a diputats tant de l’ex president Carles Puigdemont com de la resta d’ex membres del govern que estan en presó preventiva.