Manuel Charlón

Un cántabro de lujo enamorado del mundo en general, especialmente de San Petersburgo, porque de allí le llego el amor; pero su vida es la fotografía. Manuel es fotógrafo profesional en diferentes publicaciones de viajes y en el diario el Mundo. Entre viaje y viaje nos enseña a mirar a través del objetivo de su cámara, para capturar los mejores recuerdos de nuestros viajes y nos aconseja como debemos sacar partido a nuestras cámaras.

Manuel Charlón
Manuel Charlón

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 15/01/2021

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, dirigit per Esther Eiros i presentat per Carles Lamelo.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 08/01/2021

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, dirigit per Esther Eiros i presentat per Carles Lamelo. El Club Excursionista de Gràcia celebra en uns dies el seu centenari i per això els hem convidat a l’edició en català de Gente Viajera. Volem saber la trajectòria d’aquest agrupament dedicat a promoure la cultura de la muntanya i el turisme de senderisme al territori. Avui també parlem amb l’autor del llibre ‘Animales invisibles’ i dediquem un espai al turisme rural a Espanya amb Javier Rico. Acabarem fent enoturisme amb Bodegas Riojanas.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 01/01/2022

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, dirigit per Esther Eiros i presentat per Carles Lamelo. Programa especial d'Any nou recuperant les millors entrevistes a viatgers i experts en rutes naturals.