Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

RECONVERTIR OCI NOCTURN

Vila-real busca solucions per a reconvertir el sector de l'oci nocturn

Després de l'anunci de la Generalitat de prorrogar a 21 dies més el tancament de pubs, discoteques i sales de música, el sector es reuneix amb el consistori per a buscar eixida als seus negocis.

ondacero.es
  CASTELLON | 25/09/2020
L´alcalde José Benlloch durant la primera roda de premsa presèncial amb els mitjans de comunicació.

L´alcalde José Benlloch durant la primera roda de premsa presèncial amb els mitjans de comunicació. / ONDACERO.ES

L´alcalde de Vila-real, José Benlloch ha anunciat que estudien la fórmula per a que l´oci nocturn de la localitat puga reobrir els seus locals, “reconvertint-los en altres usos, depenen de la estructura dels seus locals”afig Benlloch. Tot això a través de noves llicències i decrets que els puga permitir legalment seguir amb la seva activitat.

Una de les sol-lucions seria, segons el primer edil, reconvertir estos establiments en locals on poder ubicar terrasses, i que pogueren fer altres usos dels espais, que ara mateix romanen tancats al públic des del mes de març. També l´alcalde ha anunciat que es prorroga per l´any 2021 l´eliminació de les taxes de terrasses.

L´objectiu de l´Ajuntament ara mateix es reactivar la vida de la ciutat, tornar a programar l´activitat cultural, l´activitat esportiva, la taurina o la musical, perquè en cas contrari “seran sectors que després de la crisi no podrem tornar a recuperar la seva activitat” diu l´alcalde, qui a més explica que “hi ha que conviure amb el virus, no tindre por sino respecte i molta prudència”.