AJUDES OCI RESTAURACIÓ

La Junta de Govern de Vila-real aprova hui les bases per a les ajudes a l´oci i restauració

Les bases de les línies d'ajudes es publicaran el dissabte en el Butlletí Oficial de la Província, amb el que podran començar a tramitar-se les ajudes dilluns que ve.

ondacero.es

CASTELLON | 05.03.2021 11:27

Navarra cerrará el interior de los locales de hostelería durante Semana Santa
Navarra cerrará el interior de los locales de hostelería durante Semana Santa | Pixabay

La Junta de Govern Local extraordinària de hui aprova les bases de les ajudes al sector de l'oci i a les activitats incloses en el pla Resistir, com l'hostaleria i restauració. Les dues línies d'ajudes incorporaran una important novetat: de manera extraordinària, es retira dels requisits per a sol•licitar-les l'obligació d'estar al corrent de pagament amb les administracions.

Els qui vulguen sol•licitar alguna d'aquestes ajudes, hauran d'accedir a la web citaprevia.vila-real.es, seleccionar el servei Pla Resisitir/ajudes oci nocturn. A més, s'ha habilitat un mecanisme de cita prèvia específic per a aquesta gestión.se els assignarà un torn. Quan arriben a l'ajuntament, no hauran de guardar la cua general, sinó dirigir-se a la taula específicament destinada a tramitar les ajudes. També es podran gestionar via telemàtica i, per a esmenar qualsevol dubte o consulta, poden dirigir-se a l'Oficina d'informació creada per Economia en la BUC.