Turisme

Una Setmana Santa desitjada

Els hotels de la província de Tarragona esperen una Setmana Santa de plena ocupació.

Redacción

Tarragona | 04.04.2022 12:22

Costa Daurada
Costa Daurada | ondacero.es

La previsió de la Federació d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona pel que fa a l'ocupació d'aquest periode vacacional és molt bona, amb ocupacions que poden arribar al 100% en algunes zones, sobretot durant els dies festius.

La climatologia és un dels factors que més condicionarà les reserves d'última hora i els hostalers esperen que millori per augmentar els percentatges d'ocupació. Uns hotelers que es congratulen ja que aquests dies seran el primer període de vacances en què el sector treballarà en plenes condicions des de la pandèmia.

A la costa de les Terres de l'Ebre, l'ocupació ronda el 50% de dilluns a dimecres i arribarà al 70% de dijous a diumenge. S'espera, però, tenir una ocupació plena, amb reserves d'última hora. A la Terra Alta, la previsió del 9 al 14 d'abril és del 80% i del 14 al 18 d'abril del 100%.

A la Costa Daurada central, les previsions també són bones i s'espera una ocupació d'entre el 90% i el 100% durant la Setmana Santa.

A Tarragona, l'ocupació per Setmana Santa oscil·la entre el 80% i el 85% a la ciutat, i la mitjana és d'un 55% en hotels dels voltants; amb ocupacions que esperen que augmentin amb l'arribada del bon temps.

A Reus, l'ocupació actual ronda el 40%, però també esperen reserves d'última hora. I al Priorat, l’ocupació actualment és del 80%.