Turisme

Un 2022 d'esperança

Fitur aterra aquests dies amb optimisme de cara a la temporada turística d'enguany. El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona percep bones perspectives pel que fa al turisme europeu.

Redacción

Tarragona | 20.01.2022 12:44

Fitur Catalunya 2022
Fitur Catalunya 2022 | ACN

La fira de turisme ha arrencat amb una bona notícia per Tarragona: l'anunci d'una nova connexió aèria entre l'aeroport de Reus i Bristol. Les reserves anticipades d'aquesta nova línia auguren la recuperació del mercat turístic britànic a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre. La companyia JET2 ha venut el 30% de places dels vols del mes d'abril, quan començarà a operar des de l'aeroport reusenc, i TUI el 31% de les places disponibles entre maig i octubre. El sector considera que aquestes xifres de reserves anticipades són molt significatives, ja que la tendència fins ara era reservar a darrera hora.

Els agents turístics també es mostren confiats pel que fa a la recuperació de mercats com el francès i el belga, que també podrien assolir nivells d'ocupació prepandèmics.

A Fitur la província de Tarragona està representada per 26 municipis i ens turístics públics i privats, donant a conèixer els atractius d'aquestes destinacions, a més d'establir i reforçar aliances amb altres institucions i empreses que permetin fidelitzar i recuperar els mercats nacionals i internacionals.