Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

ESPECIAL SANT JORDI

Onda Cero Catalunya emet un especial Sant Jordi de més de 8 hores des de l’Hospitalet

Aquest Sant Jordi, fem la ràdio al carrer. Des de l’Hospitalet del Llobregat, a Onda Cero Catalunya farem una programació especial des de dos quarts d’una del migdia i fins a les vuit del vespre.

ondacero.es
 Barcelona | 19/04/2019
Sant Jordi

Sant Jordi / ondacero.es

Podràs seguir aquesta programació directe a través de l’aplicació d’Onda Cero i al web ondacero.es/catalunya. A més, els programes La Ciutat amb Mònica Günther i La Brúixola amb Robert Calvo els podreu escoltar també a través de la ràdio, com habitualment. Podràs veure’ns en directe i participar en els concursos que posarem en marxa des de la Rambla Just Oliveras de l’hospitalet de Llobregat.

#SantJordiOndaCero

👉 Segueix en directe tota la programació aquí

12:30h La Ciutat amb Mónica Günther

14:00h Europa FM

15:00h Ona esportiva amb Albert Arranz

16:00h Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

17:00h Gente viajera Catalunya amb Carles Lamelo

17:30h Made in Japan amb Ramon Soler-Padró

18:30h La Brúixola amb Robert Calvo

Passa’t a veure’ns a la Rambla Just Oliveras 21 de l’Hospitalet. Durant tot el dia estarem sortejant moltíssimes sorpreses. Us hi esperem!!

Nuevo spot de Julia en la onda

DES DEL TEATRE AUDITORI DE SALOU

Julia en la Onda inaugura la temporada turística de la Costa Daurada

El programa ‘Julia en la onda’ viatja a Salou per inaugurar la temporada turística 2019. El proper divendres 5 d'abril Julia Otero i tot l'equip de ‘Julia en la onda’ faran quatre hores de ràdio en directe dedicades a la Costa Daurada, una destinació que va rebre més de cinc milions de visitants el 2018 i més de 19 milions de pernoctacions. El públic hi pot assistir des de les 14.30h i fins a omplir l’aforament al Teatre Auditori de Salou (Carrer de l'Advocat Gallego, 2, Salou).

Nuevo sport de Julia en la onda con Julia Otero

AL TEATRE ZORRILLA

El teatre és l’autèntic protagonista de l’especial ‘Julia en la onda’ des de Badalona

Julia Otero i tot l’equip de Julia en la Onda es van traslladar fins a Badalona per fer quatre hores de ràdio en directe dedicades a les arts escèniques i al teatre. El Zorrilla és un dels teatres més importants de Catalunya i enguany celebra el vintè aniversari de la seva reobertura l’any 1999 i el 150è aniversari de la seva inauguració l’any 1868. El teatre va obrir de nou després d’unes importants obres de reforma i restauració.