Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

ESPECIAL SANT JORDI

Onda Cero Catalunya emet un especial Sant Jordi de més de 8 hores des de l’Hospitalet

Aquest Sant Jordi, fem la ràdio al carrer. Des de l’Hospitalet del Llobregat, a Onda Cero Catalunya farem una programació especial des de dos quarts d’una del migdia i fins a les vuit del vespre.

ondacero.es
  Barcelona | 19/04/2019
Sant Jordi

Sant Jordi / ondacero.es

Podràs seguir aquesta programació directe a través de l’aplicació d’Onda Cero i al web ondacero.es/catalunya. A més, els programes La Ciutat amb Mònica Günther i La Brúixola amb Robert Calvo els podreu escoltar també a través de la ràdio, com habitualment. Podràs veure’ns en directe i participar en els concursos que posarem en marxa des de la Rambla Just Oliveras de l’hospitalet de Llobregat.

#SantJordiOndaCero

👉 Segueix en directe tota la programació aquí

12:30h La Ciutat amb Mónica Günther

14:00h Europa FM

15:00h Ona esportiva amb Albert Arranz

16:00h Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

17:00h Gente viajera Catalunya amb Carles Lamelo

17:30h Made in Japan amb Ramon Soler-Padró

18:30h La Brúixola amb Robert Calvo

Passa’t a veure’ns a la Rambla Just Oliveras 21 de l’Hospitalet. Durant tot el dia estarem sortejant moltíssimes sorpreses. Us hi esperem!!

Carlos Alsina

ESPECIAL ELECCIONS

Programació especial per seguir la nit electoral del 26-M

El 26 de maig viurem una nit electoral molt intensa a Onda Cero Catalunya amb el recompte de les eleccions municipals, euroees i autonòmiques en algunes comunitats. A partir de les vuit del vespre, el director de ‘Más de Uno’, Carlos Alsina, condueix un programa especial per seguir el tancament dels col·legis, el recompte de vot, les valoracions dels analistes i les primeres declaracions dels líders polítics. A la taula d’opinió hi haurà Juan Ramón Lucas, director de ‘La brújula’; Julián Cabrera, director dels serveis informatius d’Onda Cero; i els periodistes Rubén Amón, Ignacio Varela, Marta García Aller i Carmen Morodo.

El Monaguillo visita Castellón con su show '¿Solo lo veo yo?'

EL 27 DE ABRIL

El Monaguillo llega a Salou

El popular cómico Sergio Fernández 'El Monaguillo' continúa con su gira de la mano de Onda Cero y llegará a Salou el próximo 27 de abril con su espectáculo "¿Solo lo veo yo?".

¡Recoge tus invitaciones en el Teatre Auditori de Salou (Carrer de l’Advocat Gallego, 2. Salou), Taverna El Totxo (Carrer Barcelona, 40. Salou), Gastrobar Coimbra (Carrer Governador González, 6. Tarragona) o Lola & Lolo (Carrer Governador González, Tarragona) antes de que se agoten!

El Monaguillo visita Castellón con su show '¿Solo lo veo yo?'

EL 27 D'ABRIL

El Monaguillo arriba a Salou

El popular còmic Sergio Fernández 'El Monaguillo' continua amb la seva gira de la mà d' Onda Cero i arribarà a Salou el pròxim 27 d’abril amb el seu espectacle "Solo lo veo yo?".

👉 Recull les teves invitacions en el Teatre Auditori de Salou (Carrer de l’Advocat Gallego, 2. Salou), Taverna El Totxo (Carrer Barcelona, 40. Salou), Gastrobar Coimbra (Carrer Governador González, 6. Tarragona) o Lola & Lolo (Carrer Governador González, Tarragona) abans que s'esgotin!