Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

DL - DV. 14:20

NOTÍCIES MIGDIA amb Gabriel Figueredo i Míriam Franch

L’informatiu Notícies Migdia amplia la seva durada des de les 14:20 fins a les 15:00h amb Gabriel Figueredo i Míriam Franch com a editors.

Onda Cero Catalunya
 |  Barcelona | 03/09/2019
Notícies Migdia amb Gabriel Figueredo i Míriam Franch

Notícies Migdia amb Gabriel Figueredo i Míriam Franch / ondacero.es

Aquest nou informatiu aposta decididament pel directe, les connexions i les entrevistes amb els protagonistes de la jornada. Una oferta informativa que es completa als espais d’actualitat de la Cadena, els butlletins i els informatius en català de Más de uno Catalunya; la desconnexió territorial del programa que presenta Carlos Alsina.

Carlos Alsina

ESPECIAL ELECCIONS

Programació especial per seguir la nit electoral del 26-M

El 26 de maig viurem una nit electoral molt intensa a Onda Cero Catalunya amb el recompte de les eleccions municipals, euroees i autonòmiques en algunes comunitats. A partir de les vuit del vespre, el director de ‘Más de Uno’, Carlos Alsina, condueix un programa especial per seguir el tancament dels col·legis, el recompte de vot, les valoracions dels analistes i les primeres declaracions dels líders polítics. A la taula d’opinió hi haurà Juan Ramón Lucas, director de ‘La brújula’; Julián Cabrera, director dels serveis informatius d’Onda Cero; i els periodistes Rubén Amón, Ignacio Varela, Marta García Aller i Carmen Morodo.