Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

DIMECRES 13 DE FEBER

‘Julia en la onda’ omple L’Hospitalet en el Dia de la Ràdio

L’equip de ‘Julia en la Onda’, el programa de les tardes d’Onda Cero dirigit i presentat per Julia Otero, es va desplaçar a L’Hospitalet el Dia de la Ràdio, per compartir amb l’audiència una tarda d’actualitat, entreteniment i reflexió.

ondacero.es | Barcelona
| 07/02/2019
Nuevo spot de Julia en la onda

Nuevo spot de Julia en la onda / ondacero.es

L’Hospitalet es va mostrar a l’audiència d’Onda Cero a tot Espanya com un municipi modern i atractiu per a multitud d’activitats econòmiques i es va analitzar la seva conversió de ciutat suburbi a motor econòmic de Catalunya. Al programa hi van participar l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín i la ministra portaveu Isabel Celaá. A més, els oients del programa podran veure en directe al crític de televisió de JELO, Ferran Monegal, a Raquel Martos de 'Personas físicas' i a la gerent de l'Hospital de Bellvitge, la doctora Montserrat Figuerola, per parlar dels plans del Clúster biosanitari i la seva importància per l'avenç científic i mèdic.

Àudio programa complet:

Aquí podeu veure una selecció d’imatges d’aquell dia:

Carlos Alsina

ESPECIAL ELECCIONS

Programació especial per seguir la nit electoral del 26-M

El 26 de maig viurem una nit electoral molt intensa a Onda Cero Catalunya amb el recompte de les eleccions municipals, euroees i autonòmiques en algunes comunitats. A partir de les vuit del vespre, el director de ‘Más de Uno’, Carlos Alsina, condueix un programa especial per seguir el tancament dels col·legis, el recompte de vot, les valoracions dels analistes i les primeres declaracions dels líders polítics. A la taula d’opinió hi haurà Juan Ramón Lucas, director de ‘La brújula’; Julián Cabrera, director dels serveis informatius d’Onda Cero; i els periodistes Rubén Amón, Ignacio Varela, Marta García Aller i Carmen Morodo.

El Monaguillo visita Castellón con su show '¿Solo lo veo yo?'

EL 27 DE ABRIL

El Monaguillo llega a Salou

El popular cómico Sergio Fernández 'El Monaguillo' continúa con su gira de la mano de Onda Cero y llegará a Salou el próximo 27 de abril con su espectáculo "¿Solo lo veo yo?".

¡Recoge tus invitaciones en el Teatre Auditori de Salou (Carrer de l’Advocat Gallego, 2. Salou), Taverna El Totxo (Carrer Barcelona, 40. Salou), Gastrobar Coimbra (Carrer Governador González, 6. Tarragona) o Lola & Lolo (Carrer Governador González, Tarragona) antes de que se agoten!

El Monaguillo visita Castellón con su show '¿Solo lo veo yo?'

EL 27 D'ABRIL

El Monaguillo arriba a Salou

El popular còmic Sergio Fernández 'El Monaguillo' continua amb la seva gira de la mà d' Onda Cero i arribarà a Salou el pròxim 27 d’abril amb el seu espectacle "Solo lo veo yo?".

👉 Recull les teves invitacions en el Teatre Auditori de Salou (Carrer de l’Advocat Gallego, 2. Salou), Taverna El Totxo (Carrer Barcelona, 40. Salou), Gastrobar Coimbra (Carrer Governador González, 6. Tarragona) o Lola & Lolo (Carrer Governador González, Tarragona) abans que s'esgotin!