Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

BARCELONA | FUNDACIÓ ATRESMEDIA

Els nens hospitalitzats del Vall d’Hebron participen en un taller de ràdio

Els micròfons d’Onda Cero Catalunya han arribat aquesta setmana a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona per organitzar un taller de ràdio per infants hospitalitzats. Aquest taller s’ha fet de la mà de la Fundació Atresmedia i amb la col·laboració d’Onda Cero Catalunya.

ondacero.es | Barcelona
| 28/11/2018

La iniciativa “un trosset de ràdio” de la Fundació treballa per humanitzar els hospitals infantils de les plantes de pediatria per tal que els nens puguin entretenir-se, desconnectar per un moment de la seva malaltia i descobrir la màgia d'aquest gran mitjà de comunicació.

En aquesta ocasió, quatre infants de diverses parts d’Espanya van poder participar i intercanviar experiències, entrevistar-se els uns als altres i fer tertúlia sobre futbol o cinema. Iván, Carlos, Hugo i Sofia comparteixen planta i estada a un centre hospitalari que és referent arreu del món. Ells venen de Barcelona, Viladecans, La Rioja i Canàries per rebre tractament per les seves malalties.

En companyia del locutor d’Onda Cero Catalunya, Carles Lamelo, han pogut preparar el seu propi programa de ràdio. Aquesta activitat es repetirà en els propers mesos en altres hospitals infantils i forma part de les activitats del Programa d'Assistència Hospitalària amb el qual la Fundació Atresmedia col·labora des del 2010 amb l’objectiu de contribuir a la millora i enriquiment de la relació entre els menors i els mitjans de comunicació, de manera que aquest sigui una eina més al servei del seu desenvolupament personal i civic, facilitar mitjançant l'acció educativa, que el període d'hospitalització sigui més suportable per al nen, atenent les seves necessitats afectives per superar la seva pèrdua de seguretat i el trauma hospitalari i facilitar també als pacients recursos per la utilització del seu temps lliure a l'hospital, potenciant les activitats lúdiques-educatives. En definitiva, provocar en els nens "records positius" del seu pas per l'hospital.

Carlos Alsina

ESPECIAL ELECCIONS

Programació especial per seguir la nit electoral del 26-M

El 26 de maig viurem una nit electoral molt intensa a Onda Cero Catalunya amb el recompte de les eleccions municipals, euroees i autonòmiques en algunes comunitats. A partir de les vuit del vespre, el director de ‘Más de Uno’, Carlos Alsina, condueix un programa especial per seguir el tancament dels col·legis, el recompte de vot, les valoracions dels analistes i les primeres declaracions dels líders polítics. A la taula d’opinió hi haurà Juan Ramón Lucas, director de ‘La brújula’; Julián Cabrera, director dels serveis informatius d’Onda Cero; i els periodistes Rubén Amón, Ignacio Varela, Marta García Aller i Carmen Morodo.

El Monaguillo visita Castellón con su show '¿Solo lo veo yo?'

EL 27 DE ABRIL

El Monaguillo llega a Salou

El popular cómico Sergio Fernández 'El Monaguillo' continúa con su gira de la mano de Onda Cero y llegará a Salou el próximo 27 de abril con su espectáculo "¿Solo lo veo yo?".

¡Recoge tus invitaciones en el Teatre Auditori de Salou (Carrer de l’Advocat Gallego, 2. Salou), Taverna El Totxo (Carrer Barcelona, 40. Salou), Gastrobar Coimbra (Carrer Governador González, 6. Tarragona) o Lola & Lolo (Carrer Governador González, Tarragona) antes de que se agoten!

El Monaguillo visita Castellón con su show '¿Solo lo veo yo?'

EL 27 D'ABRIL

El Monaguillo arriba a Salou

El popular còmic Sergio Fernández 'El Monaguillo' continua amb la seva gira de la mà d' Onda Cero i arribarà a Salou el pròxim 27 d’abril amb el seu espectacle "Solo lo veo yo?".

👉 Recull les teves invitacions en el Teatre Auditori de Salou (Carrer de l’Advocat Gallego, 2. Salou), Taverna El Totxo (Carrer Barcelona, 40. Salou), Gastrobar Coimbra (Carrer Governador González, 6. Tarragona) o Lola & Lolo (Carrer Governador González, Tarragona) abans que s'esgotin!