Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Parlem amb Laura Mas autora de "La Maestra de Sócrates"

Coneixarem la història de Diotima de Mantinea, qui va ser sacerdotisa i mestra de Sócrates, amb ella farem un viatge a l'Atenes de Pèricles

ondacero.es
   | 13/07/2020

Avui parlem amb Laura Mas autora de "La Maestra de Sócrates" que ens explica qui era Diotima de Mantinea i quina va ser la seva relació amb Sócrates.

Una novela que ens parla de l'amor, en la manera més platònica del terme, on la filosofia també pren partida i ens permet viatjar en l'espai i el temps a l'Atenes de Pèricles .

Oscar González, el nostre historiador, ens ajuda a posar context a la història que ens presenta la Laura Mas.

L'autora també ens explica com li va venir la idea d'investigar sobre aquest personatge històric i què li va inspirar més a l'hora de crear la novela.

Amb Laura també podrem conèixer millor qui era Aspasia de Mileto, així com Pericles, els companys de debat de Sócrates i molts més personatges d'allò més interessants.

Editada per Espasa, "La maestra de Sócrates" és una proposta interessant de cara al proper "Sant Jordi" en aquest any tan atípic.