L’ACTUALITAT A FONS

Mercè Conesa (Port de Barcelona): “Plantegem un pilot amb dues empreses creueristes que si funciona permetra reactivar l'activitat”

El Port de Barcelona preveu recuperar els creuers a partir del mes de juny. Des de la infrastructura treballen en un protocol sanitari estricte per tal de poder rebre visitants aquest estiu. Parlem amb la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, que de moment explica que treballen amb dues empreses per fer proves per l'arribada de creuers.

Robert Calvo

Catalunya | 14.04.2021 21:45

L’objectiu del Port de Barcelona és recuperar aquest estiu part de l’economia afectada per la Covid, però seguint en tot moment la seguretat que sigui necessària. Tot i que no poden assegurar al 100% que finalment puguin engegar l'activitat creuerista confien aconseguir el vist-i-plau per fer-ho. Precisament aquest dimecres, El Port i l’Ajuntament de Barcelona han firmat un acord amb la intenció d’impulsar l’economia blava: aquella economia sostenible vinculada a l’aigua i al mar, amb l’objectiu de desenvolupar activitats que tinguin com a eix d’innovació la sostenibilitat i la tecnologia. Ens n'explica els detalls la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa.

LO MÁS