Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Sants

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTORIES DE LA VIDA

  La Brúixola 20/06/2019

  Avui hem berenat amb dues majorets i el seu director, que han vingut a convèncer la Georgina Boixereu del fet que s'integri a la seva banda. Són de barri de Sants de Barcelona. A més, hem viatjat de manera virtual fins a Nova York. Ho hem fet a través d'entrevista que hens han concedit el propietari i la propietària de Magnolia Bakery, la pastisseria més famosa de NY. Hem fet el relat de l'actualitat amb Marc Navarro i l'hem completat amb el debat polític setmana.

 • Notícies Migdia amb Miriam Franch

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

  Notícies Migdia 07/11/2018

  Falsa alarma a l'estació de Sants de Barcelona per la sivella d'un cinturó en forma de granada de mà. El president de la Generalitat Quim Torra ha aprofitat la rectificació de les hipoteques per tornar a demanar la dimissió de Carlos Lesmes com a president del Tribunal Suprem. I també hem explicat que L’Audiència de Lleida condemna el pare, Fernando Blanco, a 5 anys de presó i la mare, Marga Garau a 3 anys i mig per estafar més de 400.000 euros en donatius.

 • La Ciutat, amb Mònica Günther

  CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 07/11/2018

  Una falsa alarma provocada per la sivella d’un cinturó ha suposat un ensurt aquest matí a l’estació de Sants i a la d’Atocha, ens ho explica la nostra companya Laura Pons. A més, repassem les notícies més destacades del dia amb Miriam Franch i els esports amb Víctor Lozano. Valorem la compareixença del president Pedro Sànchez respecte les hipoteques i la decisió del Tribunal Suprem amb l’experta en dret bancari Arianna Serras. Coneixem l’ONG Alegria Sin Fronteras. El coach Julio Rosales ens parla de com afrontar la infertilitat i Robert Calvo ens fa un repàs a les revistes del cor.