Temas

ruta del vino

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Activitats diverses per conèixer els cellers de la Ruta del Vi de Lleida

La Ruta del Vi de Lleida ofereix diverses activitats per conèixer el territori. Propostes turístiques que arriben des dels propis cellers, com també de la resta d'agents que hi formen part: ajuntaments, consells comarcals, restaurants, oficines de turisme, entre d'altres. Avui a La Ciutat Lleida parlem amb Tomàs Cusiné, president de la Ruta del Vi de Lleida, ens ens explica algunes de les propostes més curioses que ofereixen els cellers de la Ruta per als visitants que s'hi apropen.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 02/11/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Coneixem activitats singulars que ofereixen alguns dels cellers de la Ruta del Vi de Lleida de la mà del seu president, Tomàs Cusiné. Seguim amb Miki de Santiago i l'actualitat audiovisual i les estrenes de cinema i recomanacions literàries amb la Marta Planes.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 29/10/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda del cap de setmana. Entrevista amb el president de la Ruta del Vi de Lleida, Tomàs Cusiné que ens explica com podem conèixer el territori seguint el fil conductor del vi. Guardians del misteri, amb l'historiador Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

OFERT PER LA RUTA DEL VI DE LLEIDA

Els vins de Lleida, el punt de partida per conèixer el territori

La Ruta del Vi de Lleida es caracteritza per la seva diversitat i pels contrastos que suposa el propi territori, amb cellers que es troben a les comarques de la plana i de l’interior fins arribar al Pirineu. Una oferta que aposta pel desenvolupament local i que suposa un revulsiu econòmic local per als entorns rurals, que a través dels diversos agents que integra la Ruta del Vi posen sobre la taula un ampli ventall d’itineraris que, partint d'una vintena de cellers, permeten als visitants descobrir el patrimoni, la cultura, la gastronomia i l’hoteleria de tot el territori de Lleida.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Com conèixer el territori a través de la Ruta del Vi de Lleida

En endinsem en la Ruta del Vi de Lleida per conèixer les seves potencialitats tenint en compte la diversitat del territori de Lleida i la diversitat per tant dels seus vins i dels seus cellers. Entrevistem Tomàs Cusiné, president de la Ruta del Vi de Lleida