Temas

Promoción Económica

ECONOMIX

Cooperació entre institucions per donar a conèixer recursos i serveis que ajudin a repoblar i fixar talent

Aquesta setmana a l'Economix, l'espai d'emprenedoria al servei de la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i l'Aran parlem de la col·laboració institucional que es dona entre les diverses administracions: ajuntaments, consells comarcals i Diputació de Lleida, a través del catàleg de recursos i serveis que s'ofereix des de l'àrea de Promoció Econòmica de la Diputació i que en aquestes darreres setmanes s'està donant a conèixer a través dels consells d'alcaldia. Serveis adreçats als ajuntaments, empreses i persones emprenedores, ciutadania en general i comunitat educativa per desenvolupar accions socials i econòmiques que ajudin a repoblar els municipis i fixar el talent. En parlem amb Jordi Verdú, vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica; José Luís Marín, president del Consell Comarcal de l'Urgell, Mariona Rebull, alcaldessa d'Artesa de Lleida i David Masot, president del Consell Comarcal del Segrià.

vivo en manzanares, compro en manzanares

El Ayuntamiento potencia sus campañas de apoyo al pequeño comercio

Un vídeo y diferentes sorteos son algunas de las acciones que han puesto en marcha para lograra que la población opte por el comercio de proximidad, Gemma de la Fuente, concejal de Promoción del Pequeño Comercio, nos ha hablado de estas acciones y de las novedades que traerán.

a partir de mañana

La Solana se prepara para Navidad con nueva iluminación y muchas actividades

La concejala de Cultura y Festejos, Ángela Notario, nos ha contado que es lo que han preparado, con el objetivo de incentivar el consumo en el comercio local y la atracción de público foráneo. Para ello han renovado la iluminación navideña, que lucirá desde mañana, pero también han organizado una mini feria comercial, un mercadillo navideño, un tren neumático o una chocolatada solidaria, entre otras cosas.

ECONOMIX

Municipàlia, punt de trobada d’administracions i una quinzena d'empreses dels Punts GlobaLleida

Aquesta setmana a l'Economix, l'espai d'emprenedoria al servei de la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i l'Aran, coneixem la Fira Municipàlia i l'oportunitat que suposa per a les empreses per aportar els seus serveis i projectes com a solucions en la gestió dels municipis en el camí cap a la sostenibilitat. En parlem amb Gemma Sanvicens, tècnica del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i amb dos de les empreses que van participar a la fira a l'estand de GlobaLleida: Lluna López, ambientòloga i sòcia fundadora d'ENTORNa3 i Víctor Costa, assessor en cooperativisme i energia de Femmes Solucions.