Temas

Mobile Wold Congress

CON JOSÉ ANTONIO RIVERO

Más de Uno Ceuta 09/02/21

Podcast del 'Más de Uno Ceuta' del martes 09 de febrero de 2021, con José Antonio Rivero.

muchas empresas habían cancelado su presencia

Cancelan la organización del Mobile World Congress por el coronavirus

La empresa organizadora del Mobile World Congress ha decidado cancelar finalmente la organización del evento mundial por la amenaza del coronavirus. En los últimos, grandes empresas, que suelen ser las protagonistas de la Feria, decidieron cancelar su presencia, lo que finalmente ha motivado su cancelación para este 2020.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 16/02/2019

En aquesta edició de Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo viatjarem a Costa Rica, analitzarem l'impacte econòmic del Mobile World Congress amb el professor José Antonio Mansilla, d'Ostelea; anirem a esquiar a Andorra amb José Marticella, director general de Vallnord i parlarem de la nova tendència gastronòmica del vermut amb Rita Cespedosa, de la mítica bodega Monumental de Barcelona. A més, Víctor Herranz ens porta a Floripa, al sud del Brasil.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 09/02/2019

En aquesta edició de Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo abordem l'impacte del Mobile World Congress (MWC) a sector turístic de Barcelona, entrevistant Manel Casals, director del Gremi d'Hotels de Barcelona. Pol Avinyó ens porta de viatge al nord d'Itàlia a través de l'òpera, practiquem l'esquí amb Elisabeth Esporrin, els expliquem com preparar-se per a una expedició a l'Everest i descobrim la cuina francesa a través del rostits del restaurant Chez Cocó de Barcelona.

LA GRAN BRÚIXOLA

La tecnologia 5G arriba a la medicina del Clínic

En Carles Lamelo ha arribat com cada dimecres al programa per a explicar-nos les novetats tecnològiques. La més interessant de la setmana passa per l'Hospital Clínic de Barcelona, que amb motiu del Mobile World Congress 2019 permetrà fer una operació a distància al nou quiròfan 5G. Un metge que és a Estats Units, podrà operar una persona que és a Barcelona.