Temas

mas

LA CIUTAT D'ESTIU

Valentina Planas (La Incorrecta): “S'ha d'apostar pels continguts en català i tots hem d'aportar-hi com puguem”

"Parla bé, collons!" és tota una declaració d'intencions i el llibre de la Valentina i la Júlia Planas. Més conegudes pel seu alter ego, La incorrecta, que té més de 65.000 seguidors a les xarxes socials. Entrevistem a Valentina Planas, graduada en Llengua i Literatura Catalanes i postgraduada en Assessorament Lingüístic i Serveis Editorials, i autora d'un dels llibres més venuts aquest passat Sant Jordi.

LA CIUTAT D'ESTIU, AMB JAUME MAS

La Ciutat d'Estiu 26/07/2021

Podcast del programa complet de La Ciutat d'Estiu. Analitzem la situació de l'incendi a la Conca de Barberà i l'Anoia amb el tinent d'alcalde de Sant Martí de Tous, un dels municipis que ha hagut d'evacuar alguns dels seus veïns. També parlem amb el president del Patronat de Turisme de la Costa Brava, Miquel Noguer, sobre la situació del turisme de cara a aquest estiu.

La Núria Sanz, la nostra experta en literatura, ens porta les seves recomanacions que ens desmunta el mite que llegir assaig és avorrit.

També entrevistem a la Valentina Plana, que ens presenta la guia del català 'Parla bé, collons!', que forma part del projecte de 'La Incorrecta' que acumula més de 65.000 seguidors a les xarxes.

I acabem el programa amb en Marc Navarro i les seves queixes al 'Síndic de Queixes'. En aquesta ocasió ens parla de tot allò que no suporta de l'estiu.

Con el patrocinio de CaixaBank, conocemos cómo se pueden revalorizar las viviendas de la mano de Liveting

Málaga Avanza, Construimos Futuro Contigo

Liveting es una compañía especializada en la modernización de edificios mediante la conjunción de elementos constructivos, tecnológicos y de diseño, generando una importante revalorización de las viviendas, un incremento en el ahorro energético, así como y un aumento de la confortabilidad y de los espacios habitables dentro de la propia vivienda.

Martes 16 de Junio

Mas de Uno Badajoz

En más de uno Badajoz, contaremos con la tertulia de la Academia y el espacio de Renta 4 Banco.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies migdia 12/11/2018

El Tribunal de comptes condemna a Artur Mas, Joana Ortega, Irene Rigau, Francesc Homs i 6 acusats més a tornar 4’9 milions d’euros pel 9N. Mentre, el govern central continua pressionant als independentistes per que donin suport als PGE. I també hem explicat que els funcionaris públics aniran a la vaga el proper 12 de desembre.

martes 28 agosto 2018

Noticias Mediodía Cantabria 28/08/2018

Noticias Mediodía Cantabria con Teresa Díez. El FIS aumenta su recaudación un 13%. La oposición de Santander tratará de reprobar,mañana, a la alcaldesa en pleno por el MetroTus. El MAS no abrirá antes del 2020