Temas

L´Hospitalet de Llobregat

El pla del Govern contra el coronavirus

Dilluns comencen els cribratges en escoles de Barcelona i L'Hospitalet

És el pla d’Escoles Sentinella. El departament d’Educació, en coordinació amb el departament de Salut, farà proves ràpides a alumnes, professors, familiars d’estudiants i també treballadors vinculats al món educatiu. L’objectiu és controlar com evoluciona el coronavirus en diferents entorns de Catalunya i establir estratègies a partir d’aquestes dades.

EL PROGRAMA DE VIATGES D'ONDA CERO CATALUNYA

Gente Viajera Catalunya 27/04/19

Podcast del peograma sencer Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Aquesta setmana hem realitzat un especial viatges amb motiu de Sant Jordi des de l’Hospitalet de Llobregat amb una agència especialitzada de la ciutat i la visita de Ramon Villeró i Inés Butrón.

EN JULIA EN LA ONDA

Mesa de redacción: Un restaurante chino de Murcia la lía creando grupos de Whatsapp con sus clientes

El dueño del Wen Zhou pensó que esta era la mejor manera de comunicar un cambio de teléfono, y el lío ha acabado implicando a centenares de habitantes de Murcia. La Mesa de Redacción, con Goyo Benítez, Núria Torreblanca y Guillem Zaragoza. Aprovechamos la visita a L'Hospitalet de Llobregat para hablar de esta ciudad como referente cultural, con instalaciones como el Teatre Joventut. También hablamos del éxito de la experiencia de la Escuela Municipal de Música del Centre de les Arts de L'Hospitalet, con su director y una alumna. Debatimos sobre la iniciativa de la Conselleria de Salut valenciana de asumir el coste de la televisión en las habitaciones de los hospitales públicos. Conocemos otra iniciativa educativa muy interesante en L'Hospitalet, la de la Fundació El Llindar, que permite formar a personas que abandonan el sistema educativo reglado. En Poio (Pontevedra) los invitados de dos banquetes se lían a puñetazos por una disputa entre niños. Con Clara Jiménez Cruz, de Maldita Hemeroteca, hablamos de la votación de los Presupuestos hoy en el Congreso. Además, la Maldita Migración con los últimos bulos que circulan mintiendo sobre los inmigrantes. Ana Oramas, la diputada de Coalición Canaria en el Congreso, y su discurso clasista de ayer también pasan por la MH

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Celtas Cortos aposta pel positivisme

Aquesta formació nascuda l'any 1984 a Valladolid aterra a Catalunya per oferir la seva música a L'Hospitalet de Llobregat. Avui han berenat amb nosaltres a l'estudi i ens han presentat el seu darrer disc. Un treball carregat de bon rotllo, missatges positius i compromís social.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Música per a tots

Descobrim el projecte de l'Escola Municipal de Música de l'Hospitalet de Llobregat, que apropa l'educació musical als alumnes més vulnerables.