Temas

Friends

CON JOSÉ ANTONIO RIVERO

Más de Uno Ceuta 20/08/21

Podcast del 'Más de Uno Ceuta' del viernes 20 de agosto de 2021, con José Antonio Rivero.

La tertúlia cultural d'onda cero Tarragona

La Tertulieta. Capítol 205

Podcast de la tertúlia cultural del divendres 28 de maig amb Pablo Alcaraz, David Serra, Carlos Izquierdo i César Carrasco. Especial Friends.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 27/05/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Novetats musicals amb Rosendo Hernández, veu i guitarrista del grup Guardafuegos. Obrim una finestra al món per viatjar fins a Escòcia amb Joan Ramon Zaballos. Parlem d'Eurovisió, del retorn de Friends i altres notícies de la televisió i el cine amb en Miki de Santiago i donem un cop d'ull a l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/05/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. La pandèmia es troba en fase de control a Catalunya, el que permet que a partir de dilluns hi hagi més flexibilitzacions anunciades pel Procicat. Als petits plaers, la periodista i dietista integrativa Marta Romera ens parla avui sobre l'ús dels edulcorants com a substitutius del sucre blanc. Amb en Miki de Santiago repassem l'actualitat de la telivisó i les sèries, amb el retorn de Friends i el concurs d'Eurovisió aquest cap de setmana i l'estrena destacada de cinema de la setmana i donem un cop d'ull a l'agenda cultural.