Temas

Friends

La tertúlia cultural d'onda cero Tarragona

La Tertulieta. Capítol 205

Podcast de la tertúlia cultural del divendres 28 de maig amb Pablo Alcaraz, David Serra, Carlos Izquierdo i César Carrasco. Especial Friends.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 27/05/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Novetats musicals amb Rosendo Hernández, veu i guitarrista del grup Guardafuegos. Obrim una finestra al món per viatjar fins a Escòcia amb Joan Ramon Zaballos. Parlem d'Eurovisió, del retorn de Friends i altres notícies de la televisió i el cine amb en Miki de Santiago i donem un cop d'ull a l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/05/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. La pandèmia es troba en fase de control a Catalunya, el que permet que a partir de dilluns hi hagi més flexibilitzacions anunciades pel Procicat. Als petits plaers, la periodista i dietista integrativa Marta Romera ens parla avui sobre l'ús dels edulcorants com a substitutius del sucre blanc. Amb en Miki de Santiago repassem l'actualitat de la telivisó i les sèries, amb el retorn de Friends i el concurs d'Eurovisió aquest cap de setmana i l'estrena destacada de cinema de la setmana i donem un cop d'ull a l'agenda cultural.

veinteañeros

Choque de generaciones: 'Física y química' y 'Pokémon' VS 'Friends y 'El Príncipe de Bel-Air'

'Choque de generaciones' es el espacio que enfrenta los conocimientos de los 'millenials' y los 'puretas' sobre la cultura de los otros. En este caso, los veinteañeros preguntan por 'Física y química', Ash Ketchum, e influencers de moda. Arturo Téllez intenta igualar el marcador con series de los 90' y canciones de los 50'. Adelantamos que los jóvenes van ganando por goleada.