Temas

formació

VOLUNTARIAT SÈNIOR

SECOT, projecte intergeneracional

SECOT és l'Associació independent, no lucrativa, apolítica i aconfessional, de referència a Espanya en voluntariat Sènior d'Assessorament Empresarial

SENSE BARRERES

Family Care, formación educativa y recursos

Caixa Popular ha puesto en marcha por segundo año consecutivo la Convocatoria de Ayudas ‘Sense Barreres’. Unas ayudas con un fondo de 10.000€ para la realización de proyectos que trabajan la igualdad de las personas con discapacidad.

Entre los más de 60 proyectos que se han presentado, los trabajadores y trabajadoras de Caixa Popular y los miembros del Club Populines, el club de fidelización de la entidad, han decidido el resultado final a través de su votación online.

SETMANA ILERNA FORMACIÓ

Formació Professional Continua: cursos personalitzats per a empreses i treballadors

Tanquem la setmana Ilerna Formació a Onda Cero Lleida i ho fem per parlar de la importància de la formació professional continua. En un mon canviant és més important que mai poder tenir les eines i conèixer les estratègies que ens poden fer prosperar en l’entorn laboral, d’aquí la importància que tant empreses com treballadors coneguin totes les opcions que hi ha per mantenir viva la formació.

SETMANA ILERNA FORMACIÓ

El futur passa per la Formació Professional

Arriba a La Ciutat Lleida la Setmana Ilerna Formació per parlar de l'evolució que la Formació Professional està tenint en els darrers anys com a opció de continuïtat formativa de qualitat. Coneixem els cicles formatius de grau mitjà i de grau superior que ofereix Ilerna i la metodologia de treball, pràctica i centrada en l'aprenentatge basat en projectes (ABP).

FORMACIÓ

La Universidad Internacional de Valencia ofereix graus i màsters completament online

A l'espai 'Setmana de la formació' expliquem algunes de les propostes eduacatives arreu del territori català i també fora d'aquesta Comunitat Autònoma. Avui ens fixem en la Universidad Internacional de Valencia. Aquesta és una de les principals universitats en línia de tot el món hispanoparlant. Amb una gran qualitat, aquest centre universitari té un gran ventall de graus i màsters que es poden fer al ritme de cada estudiant i completament per la via digital.

FORMACIÓ

VIU: Universidad Internacional de Valencia

A l'espai Setmana de la formació coneixem la VIU, la Universitat Internacional de València. Un centre universitari amb una àmplia oferta de graus i màsters en format online.

FORMACIÓ

Fundació Universitat de Girona: innovació i formació

A l'espai Setmana de la formació coneixem la Fundació Universitat de Girona, la institució creada per la Universitat de Girona amb l’objectiu de fomentar la recerca científica i la docència en tots els àmbits relacionats amb la Universitat de Girona.

FORMACIÓ

ILERNA Online aposta per la FP a distància i garanteix la sortida laboral de tot l'alumnat

A l'espai 'Setmana de la formació' expliquem algunes de les propostes eduacatives arreu del territori català. Avui ens fixem en el centre ILERNA Online, que té seu a Lleida però que aposta obertament per la formació en línia, per Internet. Ja des d'abans de la pandèmia apostaven per aquesta modalitat, però en el darrer any s'ha reforçat. ILERNA Online té un gran ventall de cicles formatius i garanteix que el 90% de l'alumnat tindrà feina a l'acabar els estudis.

FORMACIÓ

La URV forma a estudiants de totes les edats amb una àmplia oferta presencial i virtual

A l'espai 'Setmana de la formació' expliquem algunes de les propostes eduacatives arreu del territori català. Avui ens fixem en la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, que té múltiples graus, postgraus i doctorats. Les dades confirmen la URV com a universitat de referència a Catalunya i en l'espai europeu per la qualitat de la docència, l'aposta per la formació contínua i l'excel·lència en la investigació, el desenvolupament i la innovació.