Temas

Costa Brava

GENTE VIAJERA

Navegando por la Costa Brava

Visitar Cataluña y su Costa Brava en cualquier época del año, ofrece a los turistas la posibilidad de conocer encantadores pueblos, realizar experiencias únicas para todo tipo de viajeros, además de estar en contacto permanente con la naturaleza y encontrar diversos lugares mágicos, como nos cuenta Víctor Herranz en 'Gente Viajera' con Carles Lamelo.

SETMANA DEL TURISME

SETMANA DEL TURISME – Turisme Rural de Girona Costa Brava – Pirineu / Turalcat

Aquesta setmana aquí a Onda Cero, la volem dedicar al turisme... durant aquests 5 dies, parlarem d’aquest sector que tant s’ha vist afectat per la pandèmia i que ara comença a veure la llum... Avui parlem sobre el turisme rural amb: Carles Barracons, President de TuralCat i Ferran Miquel, Vice president de Turisme Rural Girona Costa Brava Pirineu

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 03/06/2020

Podcast complet del programa ‘La Brúixola’ amb Robert Calvo. Avui hem berenat el dibuixant de còmics Sebas Martín, autor d’obres com ‘Moderna’ o ‘Estoy en ello’. També hem tractat la situació de les platges catalanes de cara a aquest estiu amb l’Alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, i amb Jaume Dulsat, vicepresident del Patronat de Turisme de la Costa Brava.

DE RUTA PER CATALUNYA

Vi lleidatà, construcció gironina i cultura tarragonina

En Marc Navarro ens parla del vi Denominació d'Origen Costers del Segre, la Maria Gómez ens explica que a la Costa Brava han limitat la construcció d'edificis i la Maria Castanyer relata les reformes que es faran a l'amfiteatre de Tarragona

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 14/09/2019

Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui els recomanem un viatge per fer senderisme a Lleida allotjant-se a l'hotel Can Boix de Peramola, recorrem el món de forma sostenible amb Viatges Tuareg i fem un llistat de les millors destinacions del món per fer submarinisme.

LA CIUTAT D’ESTIU, AMB JOSEP PUIG

Jordi Boada: “les garoines són un perill per a l’ecosistema marí”

Josep Puig entrevista a La Ciutat d’estiu a Jordi Boada, doctor en ecologia marina, per parlar de la superpoblació de garoines a la costa catalana, sobretot a la Costa Brava. La falta de depredadors és una de les causes i ara s’han convertit en un perill per a l’ecosistema marí.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 16/01/19

La Policia Nacional ha detingut 11 persones per haver ocupat les vies de l’AVE a Girona durant les protestes dels CDRs del passat 1 d’octubre. La Generalitat prohibirà durant un any que es construeixi a menys de 500 metres del litoral a la Costa Brava. La sanitat concertada torna a la vaga el proper mes de febre.