Temas

Alegria

"Más de Uno Cartagena", con Dámaris Ojeda

Sergio Dalma, arranca la Gira "Alegria" en Cartagena

Llega a Cartagena una de las voces más personales del panorama musical español, con un repertorio que incluye temas de su nuevo disco "Alegría" y no faltarán sus grandes éxitos de siempre, canciones inolvidables que forman parte de la memoria colectiva de varias generaciones en sus más de 30 años de trayectoria.

El primer concierto de salida de la Gira Alegría, este sábado 22 en el Auditorio y Palacio de Congresos El Batel, a las 20 hrs.

Más info: Auditorio El Batel, Sergio Dalma

Navidad en Onda Cero Málaga

Miguel Navarro, ganador de 'Un regalo para ti' 2021

Miguel Navarro se ha convertido en el ganador de la ya tradicional campaña de Navidad de Onda Cero Málaga, 'Un regalo para ti'. "Es el tercer o el cuarto año que participamos", nos cuentan Miguel y Patri, su hija, que pasaron por los estudios de esta casa para 'regalarnos' su simpatía.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Nil Moliner presenta el seu primer disc d'estudi a #LaBrúixola

Avui ha vingut a berenar al programa un home que acaba de tenir la primera criatura, que es tradueix en forma de disc. En aquest primer treball hi ha encabut gairebé 20 cançons que són un cant a l'amor, a la vida i al positivisme, sobretot. En Nil és un noi que mai no perd el somriure i que sempre està de bon rotllo.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 28/02/2020

Avui hem celebrat el dia d'Andalusia amb la nostra audiència, hem berenat amb el cantautor Nil Moliner, que ha vingut a presentar-nos el seu primer disc d'estudi. A més, en David Cervelló ha clavat les faves del divendres i hem entrevistat el President de l'Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Maria Cruset. Tot plegat per acabar reclamant... Que no arribi dilluns!

LES FAVES DEL DIVENDRES

Quim Torra ho certifica: el procés s'ha fotut una fava

Aquesta setmana s'ha certificat que el procés ja no va enlloc. Principalment perquè les dues forces impulsores de tot plegat, han partit peres. Era la crònica d'un divorci anunciat que ens ha acabat portant a la convocatòria d'unes noves eleccions per part de Quim Torra. Ell és l'home que s'emporta totes les faves que ha clavat aquest divendres en David Cervelló.