Temas

Alegria

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Nil Moliner presenta el seu primer disc d'estudi a #LaBrúixola

Avui ha vingut a berenar al programa un home que acaba de tenir la primera criatura, que es tradueix en forma de disc. En aquest primer treball hi ha encabut gairebé 20 cançons que són un cant a l'amor, a la vida i al positivisme, sobretot. En Nil és un noi que mai no perd el somriure i que sempre està de bon rotllo.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 28/02/2020

Avui hem celebrat el dia d'Andalusia amb la nostra audiència, hem berenat amb el cantautor Nil Moliner, que ha vingut a presentar-nos el seu primer disc d'estudi. A més, en David Cervelló ha clavat les faves del divendres i hem entrevistat el President de l'Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Maria Cruset. Tot plegat per acabar reclamant... Que no arribi dilluns!

LES FAVES DEL DIVENDRES

Quim Torra ho certifica: el procés s'ha fotut una fava

Aquesta setmana s'ha certificat que el procés ja no va enlloc. Principalment perquè les dues forces impulsores de tot plegat, han partit peres. Era la crònica d'un divorci anunciat que ens ha acabat portant a la convocatòria d'unes noves eleccions per part de Quim Torra. Ell és l'home que s'emporta totes les faves que ha clavat aquest divendres en David Cervelló.

LES FAVES DEL DIVENDRES

La Glòria causa estralls, la grip també, i Quim Torra segueix al seu univers paral·lel

En David Cervelló ha tornat avui a l'estudi per a repartir les faves del divendres, que no són pas tendres. Avui les ha clavat a la humanitat en general, primer, per causar l'emergència climàtica que ens ha acabat provocant el fenomen Gloria. A més, també ha clavat una fava a la grip, que ja ha entrat en fase d'epidèmia a Catalunya. I també ha tingut estopa per a Quim Torra, al que 6 de cada 10 catalans consideren no apte per a gestionar la cosa pública a Catalunya.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 22/11/2019

Avui hem celebrat l'arribada de la segona part de Frozen als cinemes preguntant a l'audiència quin és el seu personatge Disney preferit. A més, en Dani Flaco ha vingut a berenar i a presentar-nos el seu nou disc. Amb en Xavier Abelló hem anat a 'Passos Perduts' per analitzar la política. Una anàlisi però diferent n'ha fet en David Cervelló clavant les faves del divendres, que no són tendres. La Georgina Boixereu ens ha recordat la figura del Rei Joan Carles i hem acabat dient allò de 'Que no arribi dilluns!' i hem anat de ruta per Catalunya.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Miki Núñez canta al positivisme i l'esperança

Avui hem tingut el berenar de més bon rotllo dels darrers temps. Ha vingut en Miki Núñez, que va representar RTVE al darrer Festival de Eurovisón 2019. Ara ha fet un disc que ha vingut a presentar-nos. Ha fet servir l'Esperanto per titular aquest treball. Es diu 'Amuza' i és un cant al positivisme.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Donar gràcies a la vida ens aporta un 25% més de felicitat

Pepe Monserrate ha vingut a presentar a La Brúixola el seu manual 'Elévate' (Planeta) amb el que pretén que tothom aconsegueixi trobar la fórmula per a la felicitat i pau interiors. Assegura que donant gràcies a les coses bones de la vida, ja tenim molt guanyat. La resta, consistirà en un treball personal diari, però que ens pot portar grans resultats.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Arnau Griso és un cant al positivisme

Aquesta formació catalana, integrada per Arnau Blanch i Eric Griso, ens proposa la seva 'Revolución Bananera'. És un disc ple de cançons que parlen sobre les coses normals de la vida, amb una mirada positiva i alegre. Tot això, sense perdre de vista la crítica social àcida. Són la revelació d'aquest 2018.

No Mires Hacia Atrás 21/12/17

Vol. 145 "Alegría"

Llega de nuevo la navidad y con ella las luces, los regalos, pero sobre todo la alegría de compartir en familia. Nosotros a lo largo de este año hemos tratado que nuestra seña de identidad haya sido la alegría a través del vínculo de la música y a la felicidad es a lo que han dedicado nuestros expertos en música. Dibujo: PIXAR