FIRA DE SANTA CATERINA

Vila-real celebrarà la fira de Santa Caterina el 29 de noviembre

L´Ajuntament de Vila-real no renúncia a la fira, però amb prudència i amb totes les mesures de prevenció davant la COVID-19.

ondacero.es

CASTELLÓN | 08.10.2020 15:36

La fira de santa Caterina se celebrarà amb canvit d´ubicació i mesures restrictives front al coronavirus.
La fira de santa Caterina se celebrarà amb canvit d´ubicació i mesures restrictives front al coronavirus. | ONDACERO.ES

El regidor d'Economia, Xus Madrigal, ha anunciat la celebració de la fira de Santa Caterina 2020, que, si l'evolució de la pandèmia i les condicions sanitàries ho permeten, tindrà lloc el 29 de novembre.

L´Ajuntament defensa la necessitat de no renunciar a la cita, però amb prudència i seny i treballant des de la planificació. La fira s´instal-larà en l'avinguda de la Murà i avinguda Pius XII, carrer Josep Ramon Batalla, carrer Hospital, Raval del Carme, carrer Major Sant Domènech i plaça Major. Seran recintes acotats per controlar les mesures de seguretat com aforament, ús de màscara o desinfecció de mans amb gel hidroalcohòlic.. A més, una altra de les novetats serà que la disposició de les parades serà en un únic costat del carrer, de manera que el sentit de circulació serà unidireccional i els assistents aniran accedint a cada recinte acotat després de passar el corresponent control d'entrada.

Hi haurà un màxim de 200 llocs de venda en la suma de tots els recintes i es prioritzarà les parades de productes tradicionals nadalencs i artesanals, a més de joguines, productes d'alimentació, així com estands de les ONG, que s'ubicaran a la plaça Maj