Un total de 14 restaurants participen en les XI jornades de l´Olla de la Plana
Durant tot el mes de noviembre els restaurants oferiran menús que contindran l´olla de la plana com a plat principal.
Les XI Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real… Olla de la Plana ofereixen durant aquest mes de novembre una variada oferta de menús amb aquest guisat tradicional com a plat estrela. Un total de 14 restaurants participen en aquesta onzena edició, que s'ha adaptat a la situació de crisi sanitària per la covid-19.
Els restaurants participants són Defeli, Gastrobar Nü, Los Galgos, El Miso, Casino, Restaurant Club de Tenis Vila-real, El Cortijo, Rincón La Olivereta, Els Lluïsos, Birbar Espai Gastronòmic, La Taverda, Los Maños, Mosset Central i La Mar de Bé. Els restaurants han preparat menús a preus que oscil•len entre els 12 i els 25 euros, amb l'Olla de la Plana com a plat central. A causa de la covid-19 enguany no es realitzarà la degustació popular en la plaça de la Vila però sí que s'ha convocat el Concurs d'Olla de la Plana Pasqual Batalla que, amb un jurat professional, valora els guisats preparats pels restaurants participants. El concurs va tindre lloc aquest dimecres a porta tancada en el restaurant Cal Dimoni.
El resultat d'aquest concurs es farà públic una vegada finalitzades les jornades gastronòmiques d'aquesta edició. Quant al vessant solidari que cada any tenen les Jornades Gastronòmiques, amb el lliurament a una associació benèfica dels donatius entregats en la degustació popular, enguany es manté encara que de manera diferent. Així, l'excedent del menjar elaborat en el tast dels professionals així com una olla que elaborarà l'Associació Gastronòmica de Vila-real s'entregarà a Càritas.