VILA-REAL SUSPÉN SANT PASQUAL

L'Ajuntament de Vila-real fa oficial la suspensió de les festes de Sant Pasqual

Es manté el dia 17 de maig, dia de Sant Pasqual, com a jornada de festa local.

ondacero.es

CASTELLON | 09.02.2021 14:47

Reunió telemàtica del consell rector de festes.
Reunió telemàtica del consell rector de festes. | ondacero.es

El consell Rector de Festes ha decidit hui suspendre definitivament les celebracions patronals del mes de maig atesa la situación actual de la pandèmia i amb el consens de tots els membres d'aquest òrgan, en el qual estan representats els grups municipals de l'Ajuntament de Vila-real i la Junta de Festes.

L'acord de suspensió de les festes patronals de Sant Pasqual adoptat pel Consell Rector s'elevarà ara al ple ordinari que tindrà lloc el 23 de febrer per a la seua ratificació.

Una vegada consensuada l'anul•lació de les festes patronals, l'alcalde, José Benlloch, convocarà. de nou, al Consell Escolar Municipal per a prendre una decisió sobre la setmana festiva escolar de Sant Pasqual i la possibilitat de fer-la lectiva tenint en compte que no hi haurà festes.

Entre les opcions per a compensar la setmana festiva de Sant Pasqual estarien allargar la setmana de vacances de Setmana Santa i Pasqua, acabar abans el curs escolar o compensar amb dies solts, segons es va tractar en la trobada entre el primer edil i els responsables dels centres docents.