Actualitat

L'aeroport de Reus incrementarà el seu tràfic quan el Prat arribi al límit

El president d'Aena, Maurici Lucena, ha afirmat que l'aeroport de Reus no incrementarà considerablement el seu tràfic de passatgers fins que el Prat no arribi al límit de la seva capacitat i això faci que les aerolínies derivin part de la seva activitat a la Costa Daurada.

Redacción

Tarragona | 15.09.2022 12:27

MAURICI LUCENA BETRIU, PRESIDENTE CONSEJERO DELEGADO DE AENA, S.M.E., S.A. 02_643x397
MAURICI LUCENA BETRIU, PRESIDENTE CONSEJERO DELEGADO DE AENA, S.M.E., S.A. 02_643x397 | Economía Digital

Per Lucena, els altres dos factors que poden contribuir a incrementar el trànsit d'avions a Reus són el desenvolupament del complex d'oci de Hard Rock a Salou i Vila-seca, i la posada en funcionament de l'estació ferroviària intermodal, també al terme de Vila-seca.

En aquesta qüestió, el president d'Aena s'ha compromès "al desenvolupament d'una connexió ràpida per als passatgers entre l'estació i l'aeroport". De tota manera, ha reconegut que encara és aviat per concretar si l'enllaç serà mitjançant autobusos llançadora, el futur tren-tramvia del Camp de Tarragona o altres sistemes. "Ho hem d'analitzar però ho desenvoluparem", ha remarcat i ha comentat que Aena és la primera interessada en que la connexió es produeixi.

Per la seva banda, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha demanat que l'estació intermodal s'anomeni "Estació de Vila-seca – Aeroport de Reus". El batlle també ha aprofitat la seva intervenció per demanar a la Generalitat la convocatòria de la Taula de l'Aeroport. Una convocatòria que al seu parer hauria d'incorporar dos punts a l'ordre del dia: avançar en la radicació de futures bases de companyies aèries a Reus i impulsar accions atractives de promoció de la infraestructura.