Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Tots els detalls del congrés de telefonia mòbil més important del món

Onda Cero Catalunya al Mobile World Congress 2015

Onda Cero Catalunya ha ofert una programació especial des del Mobile World Congress 2015 per explicar les novetats, parlar amb experts, emprenedors i fabricants de la indústria digital i les noves tecnologies de la comunicació.

Onda Cero | Barcelona
| 05/03/2015
Mobile World Congress 2015

Mobile World Congress 2015 / GSMA

Durant els quatre dies del congrés, del 2 al 5 de març, l'emissora ha fet dos programes especials: el magazine La Ciutat (12:30h a 14h) amb Albert Lesan i el programa informatiu La Brúixola (20:30h a 22h) amb Robert Calvo. A més, s'han dedicat espais monogràfics, a banda dels programes ja esmentats, a Julia en la Onda (16h a 19h) amb Júlia Otero, Els Imperdibles (19h a 20h) amb Llucià Ferrer i Notícies Migdia (14:20h) amb Míriam Franch. Per l’estudi de ràdio d'Onda Cero al recinte Gran Via de la Fira de Barcelona hi han passat emprenedors, organitzadors del congrés i representants del sector de les noves tecnologies per apropar als oients totes les novetats i detalls de la desena edició del congrés mundial de mòbils que, enguany, ha superat tots els rècords de visitants i empreses participants.

El dijous 5 de març, el magazine dels migdies La Ciutat, presentat per Albert Lesan i Mònica Günther, va comptar amb  la presència de Pere Camprubí, director d'Expansió de Fira de Barcelona i del conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig. A més, s'ha fet un debat amb els emprenedors Albert Vidal, General Manager d'Effilogics Technologies, Christian Rodríguez, CEO de Byhours.com i Jaume Mayor, CEO de WeSmartPark.

El dimarts 2 de març, el programa La Brúixola, conduït per Robert Calvo, va fer un debat amb el professor d'ESADE de màrqueting digital, Franc Carreras, l'emprenedor Ricard Garriga, i el blogger Antonio Ortiz, especialitzat en la indústria digital.

Els periodistes d'Onda Cero, Berta Torrades i Xavier Abelló, han estat els responsables d'informar puntualment de tots els detalls del congrés als programes i informatius de l’emissora d'Atresmedia.