Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

GENTE VIAJERA CATALUNYA

El turisme de Lleida es prepara per al deconfinament

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida impulsarà a partir de la segona quinzena de juny dues campanyes de promoció turística del Pirineu i les Terres de Lleida adreçades a captar públic català i estatal amb vista a la pròxima temporada d'estiu, tal i com ha explicat a Gente Viajera Catalunya Juli Alegre, cap de Promoció i Màrqueting del Patronat de Turisme Lleida.

Carles Lamelo
 |  Barcelona | 29/05/2020

Davant l'afectació que la COVID-19 està tenint en l'àmbit del sector turístic el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha incrementat enguany un 65% la dotació econòmica que anualment destina a les federacions d'hostaleria, turisme rural i càmpings i a la mancomunitat d'estacions d’esquí nòrdic del Pirineu de Lleida per incentivar accions de promoció als seus sectors respectius. En total, destinarà a subvencionar les federacions amb 128.000 euros, dels quals 45.000 euros seran per a la Federació d'Hostaleria de Lleida; les associacions de càmpings i de turisme rural rebran 35.000 euros cadascuna, mentre 13.000 euros seran per a la Mancomunitat d'esquí nòrdic Parc Natural de l’Alt Pirineu.