Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

ENQUESTA

Cada cop estem més pendents del mòbil, ha afectat això a les teves relacions personals?

Aquesta setmana Barcelona acull el Mobile World Congress, el congrés de telefonia més important del món.

ondacero.es | Barcelona
| 26/02/2018

Des de la seva popularització a finals dels anys noranta, els mòbils han anat ocupant espais de la nostra vida diària. Un estudi recent assegura que el 28,3% dels ciutadans reconeix ser adicte aquests dispositius; una xifra que s’eleva entre la població més jove.

El mòbil, en canvi, també ha obert enormes oportunitats de comunicació entre les persones i és un element imprescindible per aquells que viuen lluny dels seus familiars i amics. És per això que a La Ciutat d’Onda Cero amb Mònica Günther debatrem aquesta setmana sobre els avantatges i inconvenients de la telefonia mòbil.

Què n'opines? Participa i escolta totes les opinions al programa 'La Ciutat' amb Mònica Günther, de dilluns a divendres de 12.30 a 14h.

Pots votar a l’enquesta, dir la teva en directe o deixar-nos el teu missatge de veu al Whatsapp del programa: 676 760 908

ENQUESTA

ENQUESTA

Cada cop estem més pendents del mòbil. Ha afectat això a les teves relacions personals?

Número de votos: 14