Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VOLEM SABER LA SEVA OPINIÓ

ENQUESTA | Prostitució: prohibició o regulació?

El pla de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, per regular la prostitució ha reobert el debat sobre si cal abolir-la o legalitzar-la.

ondacero.com | Barcelona
| 31/03/2016

L'Ajuntament vol dotar la ciutat d'un marc normatiu, eliminar les multes a les prostitutes, legalitzar els meublés on s'exerceix l'activitat i fer inspeccions periòdiques per garantir les condicions de salut, higiene i seguretat. A més, es vol afavorir la inserció de les dones que vulguin deixar la prostitució. La proposta ha generat una onada de crítiques. La Federació d'Associacions de Veïns i alcaldesses de l'àrea metropolitana acusen Colau de frivolitzar i li demanen que aturi el projecte perquè les competències en aquesta matèria son de la Generalitat i del govern espanyol. Des de l'oposició, a més, CiU, PSC i PP, adverteixen de l'efecte crida per a prostitutes i proxenetes. El pla, que està en fase d'estudi, compte amb el suport de Barcelona En Comú, C's, ERC i la CUP.

Prostitució: prohibició o regulació?

Prostitució: prohibició o regulació?

Prostitució: prohibició o regulació?

Número de votos: 17