Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Roger Pera: “De la droga se’n pot sortir, la clau és estimar-te”

L’actor Roger Pera acaba de publicar el llibre “Èxit, on tot comença”. En una entrevista amb la Mònica Günther al programa La Ciutat, el Roger ha explicat la seva relació amb l’èxit que el va portar a caure al pou de les drogues. Un pou del qual n’ha sortit, canviat, reforçat, estimant la vida i amb ganes de ser pare.

Mónica Günther
 |  barcelona | 04/06/2020

“Èxit, on tot comença” és una història autobiogràfica on Roger Pera explica la seva extensa carrera professional, des que amb menys de 10 anys es va iniciar al teatre i al doblatge, tots els elogis i els èxits que va acumular. Però també explica el costat més fosc d’aquest èxit, com va estar molt a punt de perdre-ho absolutament tot per culpa de la droga. Un relat del que és l’addicció vista des de dins i que està escrit amb vocació d’ajudar a les persones que flirtegin amb les drogues.