Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

DL.-DV. 12:30 | #LACIUTAT

LA CIUTAT amb Mònica Günther

La cita diària amb l'actualitat més propera. La Ciutat és un programa que acompanya els oients cada migdia amb concursos, entrevistes, temes d'interès ciutadà, receptes de cuina, escapades, consells, etc. En resum, una estona per gaudir de la ràdio sense complicacions, de la mà de la Mònica Günther i el seu equip.

ondacero.es | Barcelona
| 02/09/2018
La Ciutat, amb Mònica Günther

La Ciutat, amb Mònica Günther / ondacero.es

Proximitat i participació a La Ciutat

A Catalunya, el programa undefined amb Mònica Günther és el buc insígnia de la programació en català amb un espai de proximitat, actualitat i participació; amb edicions locals a Tarragona, Lleida i Vilanova. S’incorporen com a col·laboradors en aquesta temporada Josep Puig, Edu Pascual i Jordi Folck i es mantenen les seccions de la Síndica de Greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà; Julio Rosales, Fabiana Finetto, Davide Tenconi i Maria Dolors Garcia-Pastor.

La Ciutat, amb Mònica Günther

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 07/11/2019

Avui a La Ciutat de Mònica Günther parlem de l’ús que en fan els polítics de les xarxes socials durant la campanya electoral. Per fer-ho, entrevistem Gabriel Colomé, director del màster en Màrketing Polític: Estratègies i Comunicació Política de la UAB. Mònica Günther entrevista el periodista Tomás Alcoverro, per parlar del seu llibre “Un barceloní a Beirut”. Una obra en clau autobiogràfica on un dels grans corresponsals catalans narra la seva vida a cavall entre Barcelona i la capital del Líban. I en l’espai SOS Chef, el Davide Tenconi, que ja està totalment immers en la taror, ens parlarà de com podem treure el màxim profit a la nostra cuina de dos productes típics d’aquesta època: les carbasses i les castanyes.

La Ciutat, amb Mònica Günther

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 06/11/2019

Avui a La Ciutat de Mònica Günther entrevistem el conseller de Treball, Afers Socials i Família, Chakir El Homrani. A l’espai Ciutat Solidària visita la Fundació Cromosuma. Una fundació que neix a partir de l’experiència que han viscut diverses famílies amb fills i filles amb síndrome de down durant els seus primers anys de vida. Amb el coach Julio Rosales parlem de la mentida, s’estima que cada dia mentim entre 4 i 200 vegades, però per què ens creiem les mentires? I per acabar el programa, repassem les revistes del cor amb David Cervelló.