Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

DL.-DV. 12:30 | #LACIUTAT

LA CIUTAT amb Mònica Günther

La cita diària amb l'actualitat més propera. La Ciutat és un programa que acompanya els oients cada migdia amb concursos, entrevistes, temes d'interès ciutadà, receptes de cuina, escapades, consells, etc. En resum, una estona per gaudir de la ràdio sense complicacions, de la mà de la Mònica Günther i el seu equip.

ondacero.es | Barcelona | 02/09/2018

La Ciutat, amb Mònica Günther

La Ciutat, amb Mònica Günther / ondacero.es

Proximitat i participació a La Ciutat

A Catalunya, el programa undefined amb Mònica Günther és el buc insígnia de la programació en català amb un espai de proximitat, actualitat i participació; amb edicions locals a Tarragona, Lleida i Vilanova. S’incorporen com a col·laboradors en aquesta temporada Josep Puig, Edu Pascual i Jordi Folck i es mantenen les seccions de la Síndica de Greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà; Julio Rosales, Fabiana Finetto, Davide Tenconi i Maria Dolors Garcia-Pastor.

La Ciutat, amb Mònica Günther

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 05/10/2018

Els divendres són dia de propostes a La Ciutat. Avui Víctor Martin ens porta una ruta de senderisme per poder veure la tardor en tot el seu esplendor. Maria Dolors Garcia Pastor ens porta lectures obligades, Marta Pérez ens porta d’escapada a veure les estrelles al Festival Astronòmic del Montsec i Edu Pascual ens recomana restaurants de cuina alemanya en motiu de l’Oktoberfest.

La Ciutat, amb Mònica Günther

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Les irregularitats de l’anterior govern de Badalona al descobert

La regidora d’Hisenda de l’Ajuntament de Badalona, Teresa González, ha explicat a La Ciutat que el seu govern, al capdavant de l’ajuntament des de fa només 3 mesos, ha detectat que gairebé una trentena d’empreses estaven donant servei a l’anterior consistori sense tenir contracte. A més, també ha explicat que en arribar a l’Ajuntament després de la moció de censura a Dolors Sabaté es van trobar amb un deute de més de 22 milions d’euros en factures sense pagar.

La Ciutat, amb Mònica Günther

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 04/10/2018

Dediquem la tertúlia política d’avui a parlar de La Rambla de Barcelona, i de com estan desapareixent les parades de floristes. Entrevistem la regidora d’Hisenda de l’Ajuntament de Badalona, que desvetlla que l’anterior govern va cometre irregularitats en contractació i va deixar un deute de més de 20 milions d’euros. I el xef, Davide Tenconi ens explica com fer una massa de pizza.

La Ciutat, amb Mònica Günther

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 03/10/2018

Coneixem en primícia quins seran els Ramblistes d’Honor d’enguany, amb el president dels Amics de la Rambla. Ens visita l’escriptora Almudena Grandes, guardonada amb el premi Liber 2018. Coneixem l’Associació Síndrome Opitz C a l’espai Ciutat Solidària. Fem un repàs a les revistes del cor amb Robert Calvo.