Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

L’ACTUALITAT A FONS

Les escoles a mig gas la primera setmana després de la reobertura

S’acaba la primera setmana en que han reobert part de les escoles de Catalunya. A més, dilluns ho faran també les de Barcelona i Lleida. La mesura, però, des del seu inici va ser controvertida i gran part del sector educatiu va qüestionar-ne la necessitat.

Jaume Mas
 |  Madrid | 05/06/2020

A menys d’un mes d’acabar el curs escolar i només per alguns alumnes. Així ha sigut l’obertura d’escoles d’aquesta setmana. A més, com que la majoria d’alumnes no han assistit als centres, s’han mantingut les classes telemàtiques al mateix temps que alguns professors havien d’atendre als alumnes presencialment. Tot i això, han obert la majoria de centres amb excepcions puntuals, i els que ho han fet, majoritàriament ho han fet amb una assistència molt baixa. Això sí, les reclamacions aquests dies s’han fet sentir, ja que moltes escoles i docents han reclamat que l’aplicació de mesures s’han encarregat als centres, al mateix temps que molts centres no han rebut les ajudes suficients per fer-hi front. Laura Palà, directora pedagògica de la FEDAC, n’ha parlat a ‘La Brúixola