Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

L’ACTUALITAT A FONS

El sector teatral encara una temporada amb optimisme després de mesos de pèrdues

Avui es celebra la gala ‘Catalunya aixeca el teló’, que dona el tret de sortida a la temporada teatral de Catalunya. Aquest any, però, ho fa marcat per la mala situació del sector a causa de les restriccions del coronavirus dels últims mesos. En parlem amb la directora de l’ADETCA (Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya), Isabel Vidal.

Jaume Mas
 |   | 22/09/2020

El món del teatre ha deixat d’ingressar fins a 30 milions d’euros en els últims mesos només a Barcelona. Tot i això, el sector mira amb esperança el futur, ja que precisament avui l’aforament als teatres ha passat del 50% al 70%, donant un respir al sector que fa mesos que pateix. I tot això el mateix dia que el sector busca celebrar la gran gala del teatre català. Una gala que presentaran Silvia Abril i Antonio Diaz, conegut com El Mago Pop.