Temas

Valls

Valls

Fins al 2031

Les Decennals de Valls han posat el punt final a deu dies de festa aquest diumenge amb el piromusical de la Pirotècnia Ricardo Caballer i l'apagada de les lluminàries.

Con María José Gimeno

Entrevista al Presidente de la Mancomunitat de les Valls

El Presidente de la Mancomunitat Toni San Francisco nos cuenta en esta entrevista la unión de todas las poblaciones de los Valles para alegar sobre el trazado del AVE que discurrirá por sus territorios. También, nos cuenta cómo está afectando la pandemia a la programación navideña de la población de la que es alcalde, Benifairó de les Valls, y de otras cuestiones.

Con María José Gimeno

Más de Uno Sagunto 30/12/2021

En Más de Uno Sagunto, especial Nochevieja, el concejal de Juventud de Sagunto Guillermo SanPedro nos ha contado la fiesta "preuvas" en el Casal Jove esta noche. El presidente de la mancomunidad de les Valls Toni San Francisco ha hablado de las alegaciones al trazado del AVE, por parte todos los municipios que lo integran. Y también, el edil de Sagunto, Alejandro Sotoca, nos ha contado la campaña puesta en marcha por servicios sociales para acompañar telefónicamente a las personas mayores en Navidad. Todo esto y más, junto con las noticias del día, con María José Gimeno.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 19/06/19

Manuel Valls anuncia que seguirà com a regidor a l'ajuntament després de trencar amb C's. L'Audiència Nacional investigarà 15 empreses i entitats que podrien estar relacionades amb el cas del 3%. Detingudes sis persones en el marc d’un ampli dispositiu policial antidroga dut a terme conjuntament entre els Mossos d’esquadra, la Policia Nacional i la Guardia Civil al Prat i a Abrera

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 18/06/19

Celestino Corbacho podria fer el salt a C's a l'ajuntament de Barcelona i marxar de la formació de Manuel Valls. L'advocacia de l'Estat se suma a la fiscalia i també ha demanat al Suprem que mantingui a la presó els polítics independentistes fins que es dicti sentència. El ple del Parlament de la setmana que ve votarà el decret del Govern que vol limitar el preu del lloguer de l'habitatge.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 17/06/19

La Fiscalia s'oposa a que els polítics presos surtin de la presó fins que es dica sentència. Mentre, al Congrés, ni Oriol Junqueras, ni Carles Puigdemont, ni Toni Comín han assistit per acatar la constitució i recollir l'acte d'eurodiputats. I també hem explicat que C's ha trencat amb Manuel Valls a l'ajuntament de Barcelona.